Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Minden ami 1/A (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=55)

Tank 01-28-2006 14:04

Hali! Régen jártam A-ban, látom változott a top. Akkor még Teddyland volt az élen. Északföld (#80296) Föld: 6.481 hektár Érték: 286.563 Helyezés:14 2005-03-13 09:36:34 helyen állt. Emlexem akkor lefele támadott már bontva. Most Északföld 1080984 9 hónap alatt majdnem 4xesre nőtt az orid. Ezt hogy csináltad? Én is akarok ilyet :D

Most kényszerből fel kellett lépnem A. Az műxik, hogy top-ba viszem az orit, megcsinálom a követelményt aztan SZK rakom, és forgok egy másik orival, elfelejtve, hogy létezik A? Hallottam olyan rémhíreket, hogy SZK teszed akkor fogynak a top körök. remelem ez csak kamu, és ha nem esel ki a top-bol, akkor nem fogy semmi kör

Pool 01-28-2006 14:12

Üdv mindenkinek!

Érdeklődve olvastam a legnagyobb klánraktárról szóló beszélgetést, de azt senki hozzászólásában nem találtam, hogy a raktárbővítésnél nem a vezérnél lévő pénzből lesz levonva a rakibővítés díja, hanem a raktárban levő pénzből. Tehát így akkor nem állja meg a helyét az, hogy addig lehet bővíteni a rakit, míg nem kerül max pénz+1 aranyba...
Érdekes, hogy a régen a-ban játszók is erről beszélgettek:confused:

Xeper 01-28-2006 14:53

Quote:

Originally Posted by Tank
Most kényszerből fel kellett lépnem A. Az műxik, hogy top-ba viszem az orit, megcsinálom a követelményt aztan SZK rakom, és forgok egy másik orival, elfelejtve, hogy létezik A? Hallottam olyan rémhíreket, hogy SZK teszed akkor fogynak a top körök. remelem ez csak kamu, és ha nem esel ki a top-bol, akkor nem fogy semmi kör

Nekem nyár óta elfogyott a 3500 topköröm SZK alatt, tehát nem rémhír :(

Xeper 01-28-2006 15:01

Quote:

Originally Posted by LiverPool
Üdv mindenkinek!

Érdeklődve olvastam a legnagyobb klánraktárról szóló beszélgetést, de azt senki hozzászólásában nem találtam, hogy a raktárbővítésnél nem a vezérnél lévő pénzből lesz levonva a rakibővítés díja, hanem a raktárban levő pénzből. Tehát így akkor nem állja meg a helyét az, hogy addig lehet bővíteni a rakit, míg nem kerül max pénz+1 aranyba...

Olvass vissza figyelmesebben...én találtam ilyen hozzászólást ;)
Egyébként valószínűleg annak tulajdonítható a pontatlanság, hogy a klánraktárt jelemzően a klán indulásakor megalkotják, és csak ritkán bővítik...és azt is csak a klánvezér teszi/látja -akikből ugye viszonylag kevés van.
Tehát kevés ember bővít raktárat, és azok is csak ritkán....
Azt már meg sem említem hogy kinek jut eszébe akkora raktárat létrehozni, aminek az utolsó bővítése több milliárdba kerül? :D
Szép fentartási kölsége lehet annak már a négyzetes drágulás miatt (ha jól saccolom, akkor annak a körönkénti fenntartása is sok milliárd lenne :D )

Half 01-28-2006 17:09

138asnál van nagyobb?:) én 150 fölött is láttam már:D
de az kicsit tulzás szerintem, mert 1/Aban amúgy is sokat jáccik az ember tehát amúgy is tudja piacon tartnaia dolgokat vagy nem??
Különben
5.713.200 arany
ennyi 138as fenntartása

jah a kérdés mi is volt a legnagyobb klán raki valaha???
nem olvassok vissza, mert túl soakt voltam bannolva

Arwyl 01-28-2006 20:37

Zoli! A háborúzgatáshoz lenne egy kérésem:
Írd ide az összes létező orid számát! Az enyéim ott vannak az aláírásomban.

Arwyl 01-28-2006 20:38

Süti: 3/I-ben nem hívom őket. Nem lenne fer. :D

Északföld 01-28-2006 21:38

Hali! Régen jártam A-ban, látom változott a top. Akkor még Teddyland volt az élen. Északföld (#80296) Föld: 6.481 hektár Érték: 286.563 Helyezés:14 2005-03-13 09:36:34 helyen állt. Emlexem akkor lefele támadott már bontva. Most Északföld 1080984 9 hónap alatt majdnem 4xesre nőtt az orid. Ezt hogy csináltad? Én is akarok ilyet

Szia. :)
Azóta sok minden változott már ,akkor még elf voltam és küzdöttem minden hekiért. Elfként cca 450.000 ponton áltam meg. Majd restartoltam és felfedeztem. :) Jó, volt pár csatám is de nem komoly :)
Én tudok ilyet is mutatni:

Északföld (#80296) [1/A]
Föld: 1.340 hektár Katona: 0
Népesség: 16.889 Védő: 0
Foglalkoztatottság: 98% Támadó: 0
Pénz: 648.806.800 Íjász: 2.000
Étel: 18.000 bála Lovas: 0
Rúna: 7.750.646 rúna Elit: 25.300
Morál: 100 % Varázsló: 51.600
Katonai morál: 81 % Tolvaj: 3.000
Szövetség: --- Faj: Gnóm
Személyiség: Tudós Hírnév: - 21.456
Érték: 63.677 Helyezés: 94 / 302
2003-11-13 21:27:21

Szerintem ha SZK vagy de benne vagy a TOP-ban akkor maradnak a TOP körök. :)

Északföld 01-28-2006 21:39

Quote:

Originally Posted by LiverPool
Üdv mindenkinek!

Hali!

Persze, mert még senkinek nem volt max raktára, sé feltételezhetően nem is lesz soha :) Egyrészt finanszírozni nem lehetne körönként, másrészt meg ki tudja hány milliárdba kerülne.

Északföld 01-28-2006 21:44

Quote:

Originally Posted by Arwyl
Zoli! A háborúzgatáshoz lenne egy kérésem:
Írd ide az összes létező orid számát! Az enyéim ott vannak az aláírásomban.

Én nem látom hol kellene keressem az aláírásodban, az orijaidat, de mind1. :)
Turánia (#3197)
Torinis (#13104)
Roll Writer Land (#322359)-Ő még kis kezdő :)

All times are GMT +1. The time now is 00:45.