![]() |
Quote:
|
Ahogy újra és újra megnézem .. talán ki akarta vágni az alapvonalon túlra .. csak "lecsúszott" :D
|
Quote:
"- pepsifoci.hu - Kiheverted már a Debrecennek lőtt öngólodat? - Durica - Most már túl vagyok rajta. Ugyan napokig nagyon rosszul éreztem magam, hogy miattam esett ki a Fehérvár, de a társak rendesek voltak, megpróbáltak vigasztalni. Egy szerencsétlen mozdulat volt, ha kicsit jobban eltalálom a labdát, akkor kapufa is lehetett volna." Tehát kapufát akart lőni. Nem bízta a véletlenre.:D "- pepsifoci.hu - A bátyád a szlovák válogatott tagja. Ő mit szólt? - Durica - Felhívtam a meccs után, és amikor elmeséltem neki, nevetett, mint egy őrült." Hozzátenném, hogy Durica már nem áll a Fehérvár alkalmazásában.:) |
Quote:
|
tegnap a sport1 zuhanyhiradóját néztem (3 napja csak ezért a fél órára lett bekapcsolva a tv) és a várhidit megkérdezték, hogy a 19 éves némethet miért nem hívja be a sok gyenge csatár mellé?
erre azt válaszolta h vannak vele problémák. én nem értettem, mert liverpoolba csak megnevelték, hogy ne szóljon vissza meg alázattal játszom, ezért nem értettem. van aki jobban informált nálam? |
Quote:
|
|
Nézitek a Bl-t? Kiv leszejk a Barca-Mu ra msot kinek mi a véleménye?
|
Quote:
|
ej ej ronaldo mit nézett?:D
|
All times are GMT +1. The time now is 20:42. |