Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Szabadidő, Sport (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Foci (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=51)

BeeLord 03-28-2008 14:08

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 167223)

Tényleg érthetetlen, hogy mit akart. Anno volt szerencsém élőben nézni a tv-ben Tokody Tibor hasonló találatát egy Újpest - Honvéd meccsen. Azt sajnos nem találom youtube-n, de akkor ő még mesteribben csavart 16-ról a saját kapujának alsó sarkába.

Tsobi 03-28-2008 15:11

Ahogy újra és újra megnézem .. talán ki akarta vágni az alapvonalon túlra .. csak "lecsúszott" :D

BeeLord 04-04-2008 12:40

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 167242)
Ahogy újra és újra megnézem .. talán ki akarta vágni az alapvonalon túlra .. csak "lecsúszott" :D

"- pepsifoci.hu - Kiheverted már a Debrecennek lőtt öngólodat?
- Durica - Most már túl vagyok rajta. Ugyan napokig nagyon rosszul éreztem magam, hogy miattam esett ki a Fehérvár, de a társak rendesek voltak, megpróbáltak vigasztalni. Egy szerencsétlen mozdulat volt, ha kicsit jobban eltalálom a labdát, akkor kapufa is lehetett volna."

Tehát kapufát akart lőni. Nem bízta a véletlenre.:D

"- pepsifoci.hu - A bátyád a szlovák válogatott tagja. Ő mit szólt?
- Durica - Felhívtam a meccs után, és amikor elmeséltem neki, nevetett, mint egy őrült."

Hozzátenném, hogy Durica már nem áll a Fehérvár alkalmazásában.:)

Remedy 04-04-2008 13:47

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 168392)
"- pepsifoci.hu - Kiheverted már a Debrecennek lőtt öngólodat?
- Durica - Most már túl vagyok rajta. Ugyan napokig nagyon rosszul éreztem magam, hogy miattam esett ki a Fehérvár, de a társak rendesek voltak, megpróbáltak vigasztalni. Egy szerencsétlen mozdulat volt, ha kicsit jobban eltalálom a labdát, akkor kapufa is lehetett volna."

Tehát kapufát akart lőni. Nem bízta a véletlenre.:D

"- pepsifoci.hu - A bátyád a szlovák válogatott tagja. Ő mit szólt?
- Durica - Felhívtam a meccs után, és amikor elmeséltem neki, nevetett, mint egy őrült."

Hozzátenném, hogy Durica már nem áll a Fehérvár alkalmazásában.:)

De nem ezert. Hanem mert nem jelent meg egy meccsen, amikor asszem par osztallyal lejjebb akartak jatszani buntibol... Meg a telefonjat is kikapcsolta. Erre ki lett rugva... :)

Grabi 04-04-2008 14:20

tegnap a sport1 zuhanyhiradóját néztem (3 napja csak ezért a fél órára lett bekapcsolva a tv) és a várhidit megkérdezték, hogy a 19 éves némethet miért nem hívja be a sok gyenge csatár mellé?

erre azt válaszolta h vannak vele problémák. én nem értettem, mert liverpoolba csak megnevelték, hogy ne szóljon vissza meg alázattal játszom, ezért nem értettem. van aki jobban informált nálam?

Arden 04-04-2008 15:22

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 168408)
tegnap a sport1 zuhanyhiradóját néztem (3 napja csak ezért a fél órára lett bekapcsolva a tv) és a várhidit megkérdezték, hogy a 19 éves némethet miért nem hívja be a sok gyenge csatár mellé?

erre azt válaszolta h vannak vele problémák. én nem értettem, mert liverpoolba csak megnevelték, hogy ne szóljon vissza meg alázattal játszom, ezért nem értettem. van aki jobban informált nálam?

nem lehet tudni, mire értette. megkérdezték az u-19esek edzőjét is, ő is dícsérte némethet, senki nem tudja, mire gondolt a mi várhidink.

BeeLord 04-19-2008 14:38

Komédia a javából.

Lehet a vicctopikba kéne tennem, de talán van némi köze a focihoz...

dreaman68 04-23-2008 19:41

Nézitek a Bl-t? Kiv leszejk a Barca-Mu ra msot kinek mi a véleménye?

Druida 04-23-2008 19:44

Quote:

Originally Posted by dreaman68 (Post 171324)
Nézitek a Bl-t? Kiv leszejk a Barca-Mu ra msot kinek mi a véleménye?

nézem. amúgy nekem mind1 mi lesz a végeredmény, a lényeg hogy a barca szívjon :D:D:D:D:D:D:D:D

dreaman68 04-23-2008 19:50

ej ej ronaldo mit nézett?:D

All times are GMT +1. The time now is 20:42.