![]() |
Quote:
Klánlistát 1 körön belül manuálisan ÖSSZESEN MINDENKINEK 5x lehet frissíteni, és 10 percenként lehet frissíteni csak, azaz egy frissítés óta nem telt még el 10 perc, akkor nem tudsz frissíteni... mivel olyat még nem láttam, hogy 5 különböző klán harcolt volna ugyanazon 1 körön belül, ezért ez valószínű nem fog semmilyen bekavarást okozni a különböző klánok harcaiba... és így tényleg van értelme annak is, ha valaki ügyel a klánon belül, távolba néz, látja, hogy mennek a klánra, szól a többieknek, mindneki belép amikor tud, felkészülnek a szembe menésre és mehet a frissítés... természetesen az ellen is felkészülhet, hogy lehet, hogy rá fognak menni, ezért pld ő is bonthat még (van jó pár taktikai lehetőség ez esetben, gondold végig őket)... szóval szerintem egyenlőre ez a legjobb megoldás így, ami született és talán a legfelhasználó barátabb is... |
Quote:
|
Quote:
Amit javasoltam az csak annyi, hogy legyen egyforma esélyed védeni a klántámadást mint az egyénit! Mit szólnál ha ezentúl egyéniben is csak 1x lenne frissítés? Az lenne az igazi káosz. Bárki aki elöbb elindul az nyer... Jó kis rendszer... |
Quote:
asszem csúnyán el vagy tévedve.. 1. az összes lenti szinten el lehet húzni egyéniben. úgy hogy nem tudsz utána menni. 2. nem teccik, hogy erősítsük a támadást? az eddigi javaslatod a komplett tábornok orkok klánok kivételével max 5-6% ot erősítenek a támadáson miközben a védők +30% ot kapnak a tornyok miatt. írtam már nem 1x vegyük ki a toronybónuszt a klánvédelemből azaz 61% barakk bemegy 60% barakkon vagy 50%barakk+ 10% tornyon. és pontosan a közelmúlt esemyénei mutatják, hogy ha egy klán figyel akkor vissza tud támadni. + javítani akarunk az 1/A-n? vegyük ki az újraindulással való pénz és tekercs gyártást + esetleg meglehetne határozni egy ország hányszor léphet be ugyanabba a klánba és azt miylen sűrűn teszi. |
Quote:
Értsétek már meg, hogy ez egy ESÉLY! Ki mondta, hogy a klán aki támad eleve frissítsen? Nem tudhatod ki frissít utoljára! Nyilván az lesz alul, DE EZ STRATÉGIAI elem! És mint ilyen színesíti a játékot. Másrészről ha meg is tudod ki frissített mit érsz vele ha 200K pontra vagy tőle? |
Quote:
|
Quote:
Mivel ez szembe megy veled, ezért ő 2 körre fog kitámadni rád és ugye neked pont nem kéne elmagyaráznom azt a leginkább 1/a-ban használható szokást, hogy a lakitekit hova is tedd, hogy a full üres orid és klánod ne is legyen annyira full üres és miért is fog 5x pattanni az a kis buta, aki ezt megpróbálta.... tehát azért ne rugaszkodjunk már el ennyira a valóságtól, mert nem véletlen, hogy nem szoktak 5x támadni sem egyéniben, sem klánszinten az 1/a-ban.... Quote:
A jksz-t nem tudod kizárni, tökre mind1, hogy milyen módon vannak megoldva a körváltások.... viszont ha az a másik kis buta jksz-es társaság is rád megy 5x az is pattanni fog a fentebb leírt okok miatt... Amúgy pedig mikor valaki támad, MINDIG van rá esély, hogy más is észre veszi, hogy nincs otthon és ő megpróbálja kihasználni a helyzetet... mi is jártunk már úgy, hogy mikor beléptem az orimba, megnéztem a pontlistát, akkor láttam, hogy 2 körre van tőlem egy olyan ori, akit már régóta "kedveltünk", ezért szóltam a varisnak, hogy gömbölje be és mikor láttuk, hogy üres, felmértük tolikkal is... néztünk egy teljes krónikát és egy krónikát is (bizti ami ziher...:D) és láttuk, hogy nem volt ütése, a serege mégis távol, ezért bepróbáltuk és küldtünk rá seregeket... persze erre símán jött tőle, hogy jksz volt bizti és hasonlók, pedig biza csak véletlen volt (mint ahogy ennek az ellenkezőjét is megszívtuk már)... |
Quote:
nem tudom milyen játékot jáccol.. még1x mondom az összes lenti cspioban ez van! a pontlistában 1x frissül a körtávolság méghozzá a körváltás első mozzanataként. |
Quote:
Most azt mondod hogy ezekszerint egyéniben sem lehet ütni ugye? :D Ugyanis pontosan ugyanazok az erőviszonyok lennének a felvetésem esetén! Nem 5-6% hanem szélsőséges esetben akár 30% ha csak tábornok ork van a klánban. De mondjuk vegyünk egy normál klánt... A felfelé 10%-ot eleve elfelejted valamiért... Így jobban hangzik neked az érved? Nem mondod komolyan, hogy képtelen lennél alákerülni annak a klánnak akit éppen ütsz?:) Komolyan Wand kit akarsz meggyőzni ezzel? Annak címezd máskor a levelet ne nekem. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 08:24. |