![]() |
Quote:
Látom csak nem nyugszol...természetesen Ulrich volt a másik...Vegaland, Ulrich, Gilgamesland volt a 3 alapító.... a 3. pedig SZK, és hidd el, nem is lép már be sosem, csak még nem tudott lépni... |
Komolyan Wand, folytatni akarod ,amíg tényleg kiderül, hogy 5-en vittetek vagy 15 orit?? Mi értelme ennek?? Egyelőre egyetlen embert tettek át, aki szabálytalanul játszott, az nem más volt, mint te. Innen kezdve azt hiszem semmi jogod másokra mutogatni... de ahogy gondolod:)
|
Vagy tudsz még mást is, aki 2 különböző klánban vitt 2 db 1 milla körüli orit párhuzamosan?
|
Quote:
:D :D :D :D :D :D :D :D :D hogy is írtad nemrég? Quote:
ha gonoszkodni akarnék még megkérdezném, hogy ha Te és Ulrich léptetek le, akkor szerinted Monro miről beszél ő mivel lépetett le?? :rolleyes: de, asszem itt zárhatjuk le eme "őszinte" beszélgetésünket, és megfogadom eredeti "tanácsod" és nem szólok a topichoz (amíg nem rólunk lesz szó) :D |
Quote:
bocs de itt te mutogatsz rám, (ami egy patyolat tisztán játszó valakitől tök jogos lenne), de talán már csak visszamutogathatok, hogy nekem ne vess a szememre olyan dolgokat ami nálatok is megvan. Quote:
és a között ha más a saját orijával 500 körönként belép a klánba kiárul majd újraindul és kipakolja a hozott 2.7 Milliárdot. majd visszalép egy másik klánba (esetleg ha cseszetetik akkor harcolgat kicsit vele), és eközben a másik orijával a toppban csatázik? már bocs de tök ugyanaz. érdekes mód a "mással" egymás közt ebből sosem volt gondunk. de ha Te úgy érzed, hogy ez hű de nagy szemétség veletek szemben, akkor mondom előx a saját házatok táján söprögess.. :) |
Quote:
Érdekes, tényleg értelmezési zavarod van...megint olyat kérdezel tólem, ami nem rám tartozik...ki mit mondott, ki mit írt....mármint rajtam kívűl álló személy...könyörgöm ne engem kérdezz:)))) |
Wand.... szünet, befejeztem a topic érdekében...
|
jó, én is :D
viva 'la topic! ;) |
Különben is, ne közözködj egy lánnyal, nem látod a szavazásnál, hogy én voltam a legjobb csaj a klánban? :)
|
Quote:
bár ha én "közözködök egy lánnyal" (pláne nyílvánosan) lehet reggelre Méri átvágja a torkom ;) :D |
All times are GMT +1. The time now is 14:40. |