Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Új játékosok nagyobb arányú megtartása (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4509)

papp2 02-20-2011 21:55

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 280975)
Talan azert, mert nem a megfelelo topicban beszelgetsz vele?

Vagy a cukraszdaba is fallabdazni szoktal jarni a haveroddal, es csodalkozol, ha elkuldenek?

Amedig a cukrazdaban vevo vagyok adig fallabdazhatok.

Ati 02-20-2011 21:56

Quote:

Originally Posted by papp2 (Post 280979)
A privat beszelgetes alig 2,2 sor volt nem ertem miert kel azert rogton valakit leteremtenni.

Senki nincs leteremtve. Ezt a mondatodat viszont ismét kérlek, hogy fejtsd ki, mert még mindig nem értem, hogy ennek mi köze bármihez is:

Quote:

Originally Posted by papp2 (Post 280951)
Ha igy kezeled az embereket ne csodalkoz hogy egyre csak csoken a hodito letszama :)

Emlékeztetőül: ezt egy játékostársadnak írtad.

Én személy szerint nem értem, hogy egy játékostársad fórumos viselkedésének mi köze mások játékához.

Hex 02-20-2011 22:00

Quote:

Originally Posted by papp2 (Post 280980)

nagyon tévedsz, mivel mindig a helységnek megfelelően kell viselkedni. Egy könyvtárban nem rock zenét fogsz bömböltetni, egy kávézóban nem focizni fogsz és egy foci meccsen tuti nem ülsz le sakkozni senkivel...

Pool 02-20-2011 22:01

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 280982)
nagyon tévedsz, mivel mindig a helységnek megfelelően kell viselkedni. Egy könyvtárban nem rock zenét fogsz bömböltetni, egy kávézóban nem focizni fogsz és egy foci meccsen tuti nem ülsz le sakkozni senkivel...

Kivéve, ha magyar bajnoki...

papp2 02-20-2011 22:05

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 280982)

Igazad van. De erre fele szeretik a klienseket nem ugy mint nalatok igy elnezobek.

Pool 02-20-2011 22:07

Quote:

Originally Posted by papp2 (Post 280980)

Tudom, hogy nem vág ide, de nem lehetne picit helyesebben írni....
A profilod szerint 25 elmúltál, ilyen korban lehetne jobb is a helyesírásod...
Kissé zavaró...

Tsobi 02-20-2011 22:11

Én hülye gondoltam végre egy olyan téma, ahol a Hódító jövője érdekében hosszan fejtegetések és előremozdító javaslatok lesznek. Ha ezt tudom, nem gépelem be azt a rakat betűt..

Kalapácska 02-20-2011 22:14

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 280989)
Én hülye gondoltam végre egy olyan téma, ahol a Hódító jövője érdekében hosszan fejtegetések és előremozdító javaslatok lesznek. Ha ezt tudom, nem gépelem be azt a rakat betűt..

Sajnos vannak akik pár beírás miatt 2-3 oldalt telírnak mekora hibát követünk el ....
Igen hibáztunk .... szori
Rajzoljatok minket körbe és hagy szóljon ......

Ati 02-20-2011 22:18

A témához még tud valaki érdemben hozzászólni?

csabi 02-20-2011 22:19

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 280993)
A témához még tud valaki érdemben hozzászólni?

én majd szeretnék, de még várom, hogy mik lesznek a fejlemények. :)

All times are GMT +1. The time now is 14:51.