![]() |
Quote:
|
Nem értem, hogy miért nem lehet törölni magam ezzel a felhasználói névvel a stars-on...
Próbáltam létrehozni egy másik felhasználói névvel új fiókot, itt már az igazi nevemet adtam meg és küldtek egy mail-t, hogy küldjem el a személyimet - amit a kezembe tartok a fejem mellett - egy fotón. Röhej. Miért nem lehet csak simán törölni a Névtelen Sír felhasználó alatti fiókomat? Esetleg tud valaki segíteni? |
Quote:
|
Quote:
|
Holnapi versenyekre ötlet?
|
Nagyon jó ötlet ez a póker klub!Tetszik, egy kicsit összehozza a társaságot.:)
|
Quote:
A maival azonos feltételekkel sztem jó... |
50 fő a taglétszám és nem enged többet felvenni...
Egyelőre kérem azok türelmét, akiket nem tudtam elfogadni, a supportjukkal kell felvennem a kapcsolatot... Remélem, pozitív lesz a válaszuk |
Ranglista
|
Csütörtöki versenyek
Csütörtöki első verseny 19.00-tól
NLHoldem (normál) 2.000 zseton, 5 perces vakszintek, nevezési díj 200+15 játékpénz Csütörtöki második verseny 20.30-tól NLHoldem (Knockout, 75 játékpénz/kiütés) 5.000 zseton, 3 perces vakszintek, nevezési díj 300+75+20 játékpénz A győztesé minden nyeremény!!! Csütörtöki harmadik verseny 22.00-tól Vegyes Holdem (A Vegyes Hold’emben a játék a Limit Hold’em és a No Limit Hold’em körök váltakozásából áll. A vakok általában emelkednek, mikor a játék No Limitről Limitre vált. Ez azért van így, mert ezzel biztosítják, hogy minden játékban körülbelül egyenlő legyen a pot átlagértéke.) + Knockout (125/kiütés) Csak, hogy legyen valami változatosság.... 5.000 zseton, 10 perces vakszintek, nevezési díj 500+125+30 játékpénz Játékosok asztalonként 6 fő!!! Jó szórakozást holnapra!!! |
All times are GMT +1. The time now is 09:54. |