![]() |
Quote:
Ugyanakkor a friss orikat is éri atrocitás, akik még semmit nem tettek, még TK-t se nyitottak, ezért ragadtam meg Gee fonalát, mert szerintem nem vicces :p Mondjuk azon meg a javaslatom nem segít :D |
Quote:
Amellett hogy nagyon nem szeretem őket, ok nélkül mészárolni/tolit gyilkolni nem szokásom. viszont 1 lopást is már komolyan megtorlok ellenük. emellett hogy nem szeretem a felest, most én vagyok a szöviben tolisabbra kiépülve. és azt kell mondjam azért annyira nem kell félteni a tolis játékmodort. az óriáson kivül minden faj megsinyli rendesen,ha kihúzza a gyufát. az erősebb hadisokhoz varival is beférek. és a mostanság oly megszokott hadivarik sem nagyon fednek fel a mágikus pajzssal. nem hiszem hogy egy feles ne tudná ezt megtenni. Főleg, hogy a klasszikus varis és tolis országok kihaltak így nem kell már a 30+% kocsma se neki, meg 20% templom, hogy csak a full varik basztassák. sztem most 18%templom,20% kocsmával már mindenkit átlop, és az életben nem tudják meg róla,hogy feles, ha nem férnek be hozzá tolival és varival. akkor 98% hogy gnómnak,vagy elfnek nézik...:) Lehet nem nekem kéne tolisoknak az észt osztani, bár volt 1-2 tolis országom. de legutobb én gnómmal hasonló felépítéssel befértem mindenkihez tolival,varival. márpedig ha én befértem tolival mindenhova, akkor bőven elég egy felesnek, mert ugyanennyi kocsmával még engem is átlop:) |
Quote:
Ha már a bankreformnál elő lettek szedve a felesek, akár itt is lehetne, hogy ne folyjon egybe a két téma... Korábban ilyeneket ötleteltem nekik, mi a vélemény 2 év elteltével erről? (a témáról) |
A +15%os tanya olyan szempontból lenne logikus, hogy elvileg a feles elf és ember. Errefel a +30%os termelésből és +0ásból kisült egy -10:)
Ezen felül a kocsmákra vonatkózó dolgok is életképesek lehetnek. De a katigyiloknál szerintem vagy a földszerzés vagy a gyilok erősödjön. Ha mindkettő, akkor az már túlerősítené a felest. |
Jómagam a 2,4,8,9-es pontokat nagyon jó, és hasznos ötletnek tartom.
Habár még mindig nem tudna kitől lopni, de legalább már hasznos tag lenne egy szövetségben, ami pont elegendő ahhoz, hogy hasznos, és sikeresen játszható faj legyen belőle ismét. |
Ha mind a 10 egyszerre megvalósulna, még akkor is gyenge lenne.
Az 5-ös pont elég borzasztó ötlet, a 8-as lenne az ami tényleg hasznos, de kétlem, hogy ilyen bekerülne a játékba. Lehet foltozgatni a félelfet, de csak akkor volt játszható, amikor sok lóvét tudott lopni (tekercset). Összelopott egy csomót, amivel fedezte, ha néha szétmészárolták. Mióta nincs kitől tekit lopni, nincsenek félelfek sem. A tolisok életre keltésének nem az szerintem a kulcsa, hogy kétszer annyi tolit adunk neki, vagy +25% támadóerőt. A sok tolit a hajára kenheti, a plusz hadierővel pedig tolisból átmenne hadisba. |
-Csempének abban igaza van, hogy lopni még mindig nem fog tudni, ez ellen tenni kéne.
(Viszont ahogy én látom, ezt egész egyszerűen nem fogják hagyni. Miért? Mivel a tolvaj és varázsló országokat fokozatosan lebutították, szinte eltűntek a játékból. Így alig maradt valaki, aki szólna az érdekükben. Akik szólnának, azoknak meg leharapják a fejét....) -Ettől függetlenül a felsorolt ötletek között vannak nagyon hasznosak, amik előre lendítenék a félelfeket. (És hát...ha már lopni nem tudok, legalább oda tudok csapni egy jót.) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Valahogy egyet értünk mivel feles barátunk kleptomán ne várjuk azt hogy 10-20 aranyas nyersi árakkal majd nagy pénzekhez fog jutni, ugye nem fognak az országok hatalmas raktárakat csinálni (jó van azért ilyen törpe) , tartalék meg akárhogyan tárolják piacon van szinte mindig! Másrészről a felsőbb szinteken inkább hadi-toli országok vannak előnybe nem a teljesen tolikra specializálódott ori. Bankokat se érdemes nagyon befolyásolni mivel akkor nem fognak olyan vagyont benn tartani ennyi. Azonban egy szöviben fontos az is hogy együtt tudjanak mozogni a pontlistán esetleg besegíteni a támadásoknál. Eddig egy toli-hadi gnómnál ha volt 30% körüli kocsma elég volt (persze nem 200 hekire akarok most levetíteni!) arra h a környéket végigtolizza. Mivel univerzális ezért szépen tud ütni is ha arra kerül a sor persze nem úgy mint egy ork de azért lehet szépeket ütni. De semmiképpen nincs szükségünk egy elfhez hasonló országhoz mert az lassan az lenne! |
All times are GMT +1. The time now is 21:15. |