![]() |
Quote:
1 plusz szemért most szenvedek az A-ban mondjuk 5000 kört. Tamagocsizom és a környezetem életét is nehezítem a betonelfemmel. Tolom felfelé a top30 határát. Végül megkapom a plusz szemet. Ha kétszer kéne érte körbemennem, úgy, hogy pl 2000 kör után fordulhatok, akárhol is állok, akkor nem lassítanám jelenlétemmel az A-t, pezsdíteném viszont a lenti csoportokat, hisz igyekeznék vissza az újabb 2000 körömért. Az A is, és a többi csopi is nyerne, és én is, mert azt a cirka 5000 kört, amit mindkét esetben le kell húznom a plusz szemért, aktívabb játékkal tölthetném. |
Sziasztok!
Szerintem sokkal egyszerűbb lenne ,ha maximálnák az A-ban tölthető időt és ki mit teljesített a szerint fordulhatna.Vagy ,ha nem lehetne a kettőből fordulni,akkor muszáj lenne lejönni az A-ból. Az biztos,hogy valamit tenni kell,mert a játékosok 70%-nak kedve sincs felmenni,mindenki tudja miért. |
Quote:
Nem, nem örülnék ha nagyon koönnyen lehetne szemeket szereni. Nem, nem valószinű, hogy lefordulnék A-ból csak úgy puszira. Gyilván ilyen választ vártál, de ettől még nem biztos, hogy jó a rendszer. Ettől még az országok beszorulnak a szintekre mert nem tudnak tovább menni. Akik meg fent ülnek A tetején azoknak az országaik csak forognak és forognak.... |
Quote:
|
Quote:
|
Én azt nem értem, hogy egyáltalán B-ből miért lehet fordulni? Tudom, hosszú megbeszélés előzte meg a döntést, de szerintem akkor sem jó dolog. (a hódosok 80% egyáltalán nem használja a külsőt sztem, és sajna nem találtam meg azt a topicot ami tárgyalná a témát) A legértelmesebb ötlet az lenne, ha ezt el lehetne törölni. Pár embernek ez természetesen nem lenne jó, (a legnagyobb hangúaknak) de a többség jól járna vele...
|
Ezt a szavazás dolgot én itt értelmetlennek látom,mert az átlag(akik többen vannak,mint az A tetején csücsülők) játékosok ide nem is jönnek,mert itt is az a helyzet,mint az A-ban,és természetes,hogy így azok fognak szavazni ,akik az A tetején csücsülnek és persze,hogy így jó nekik :)
Talán,ha kiforrott a dolog lehetne körüziben az A-ban lévő orikat meg szavaztatni. |
Quote:
Nem kell rögtön rosszindulatúan megközelítened a témát... sztem... |
olvasok, olvasok, de a téma vége csak egyre távolodik annyit írtok. mostmár átérzem a fedezgetős orik problémáját a top-határral:(
|
Quote:
Van benne igazság, de mivel többnyire a rosszindulatot érzekelem külsőn/belső fórumon egyaránt, ez az első érzés ami felmerül bennem:) Ha a játék célja az, hogy a legnagyobb orit elérjük, akkor meg eleve minek lehet fordulgatni? :) Lehet valami chat témában kéne folytatni, de rengeteg szempont van szerintem ami miatt jó a fordulás, meg ami miatt nem. Ugyanez a helyzet az A-csopival is, ugye sok elf van, aki ezek szerint nem rendeltetésszerüen használja a játékot, mert nem az a céljuk hogy legnagyobb orit/szövetséget kialakítsanak, hanem hogy a topban maradjon az országuk. Vagyis mivel az országok többsége a fordulásra hajt, akkor most megkérdezném mi is a célja a játéknak? :) Szerintem csak az, hogy ne legyenek unalmasak a hétköznapok.... |
All times are GMT +1. The time now is 19:26. |