Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megbeszélések (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=35)
-   -   1/A klánvezér szerep erősítése (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4152)

Redback 08-26-2010 20:39

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 261602)
Ati: nekem egy olyan kerdesem lenne, hogy pontosan mit is engednel meg a Klanvezernek?

En mar azt hiszem irtam, de szamomra az ij es paci bevetel-ealadas lenne a maximum.

Szerintem támadó akciókat ne tudjon szervezni, tehát lovat ne nagyon tudjon venni. Bár az úgy meg macerás, mert elittel most védeni akarnak vagy támadni?

Remedy 08-26-2010 20:46

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 261617)
Szerintem támadó akciókat ne tudjon szervezni, tehát lovat ne nagyon tudjon venni. Bár az úgy meg macerás, mert elittel most védeni akarnak vagy támadni?

Klan-visszatamadashoz kellhet a lova, meg ha nem is O inditja az akciot, hanem a vezer.

Tsobi 08-26-2010 20:56

Quote:

Originally Posted by Rob (Post 261613)
nem offoltam csak továbbfejlesztettem ezt nagy okosságot, megelőzve a koromat. a támogatók részéről egyáltalán nem láttam még normális érvet, bár támogatót se nagyon. nincs mi ellen érvelni:(

Te mit olvastál eddig?

none 08-26-2010 21:28

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 261617)

van olyan eset, amikor nem tudsz védeni egy klántámadást, csak szembemenni.. tehát akkor megint hívni kell a klántársat..:)

Rob 08-27-2010 07:22

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 261620)
Te mit olvastál eddig?

mondjad a tutit! 2 indokot hallottam a a vezérerősítés mellett.
1 segítsük azokat akik csak kétszer tudnak belépni naponta, de mégis full extrás klánba akrnak kerülni. mert ugye az mégse járja, hogy amikor félévente megtámadják őket fel kell kellni éjszaka. viszont ott feszíteni a nagyok közöt tök jó.
2 megszűnik a belépkedés ezáltal. dehogy szűnik meg:)

halljam mi van még mellette?

off
pool, 4 oldallal ezelőtt kihagytál egy felfelé újat ati hozzászólásánál. így ne maradjon!
on

Redback 08-27-2010 07:27

Quote:

Originally Posted by Rob (Post 261634)
mondjad a tutit! 2 indokot hallottam a a vezérerősítés mellett.
1 segítsük azokat akik csak kétszer tudnak belépni naponta, de mégis full extrás klánba akrnak kerülni. mert ugye az mégse járja, hogy amikor félévente megtámadják őket fel kell kellni éjszaka. viszont ott feszíteni a nagyok közöt tök jó.
2 megszűnik a belépkedés ezáltal. dehogy szűnik meg:)

halljam mi van még mellette?

off
pool, 4 oldallal ezelőtt kihagytad a felfelé újjat ati hozzászólásánál. így ne maradjon!
on

Az, hogyha éppen a gyerekeddel szaladsz az orvoshoz, és jön egy sereg feléd, ugyan ne kelljen leállnod telefonon hódítózni.

Rob 08-27-2010 07:34

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 261635)
Az, hogyha éppen a gyerekeddel szaladsz az orvoshoz, és jön egy sereg feléd, ugyan ne kelljen leállnod telefonon hódítózni.

ugyanmár:) ez tök jó pr szöveg, de ennyi:) mi van akkor ha éppen egy 7 éves kislány ütne akinek beteg a kiskutyája és nagyon nagyot fog csalódni az amúgy is érzékeny lelke, amikor pattan az újítás miatt.

Ati 08-27-2010 09:00

Esetleg ha a témánál maradnánk, azt nagyon értékelném......

Peter Rose 08-27-2010 18:09

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 261635)

Hangzatos érv, de:
Nem kell leállnod pötyögni, csak megteheted. Ha meg nem, akkor beütnek és kész. Itt látom sok hozzászólásban a furcsaságot. Érveltek már azzal is, hogy ennyi, meg ennyi idő munkája, meg hogy a másik 9 (vagy x) ember.
De hát ez nem a világ vége, ha veszítek valamennyi hektárt... Vagy igen? Remélem, hogy nem :)
Számomra már az is furcsa, hogy valakit felkeltenek az éjszaka közepén, mert mennek rá. Hát én biztos, hogy nem keltenék senkit, ha nem kéri. Ez egy játék, aminek kikapcsolódást kell nyújtania (nem pedig függőséget okoznia). S most akkor magam ellen beszélek, mert ez a funkció pont ebben nyújtana könnyebbséget? Nem, mert egyszerűen nem tudom megérteni, miért kell ennyire, foggal-körömmel védeni a területünket.

Egyszer már kérdeztem egyébként, hogy ha ez a funkció bármilyen formában megvalósul, vip tagsághoz lesz kötve?

Ati 08-27-2010 18:35

Quote:

Originally Posted by Peter Rose (Post 261690)
Egyszer már kérdeztem egyébként, hogy ha ez a funkció bármilyen formában megvalósul, vip tagsághoz lesz kötve?

Nem látom különösebb értelmét ahhoz kötni.

All times are GMT +1. The time now is 05:37.