![]() |
A játékon belül kiküldésre került egy kérdőív, ami segít majd a tapasztalatok összegzésében. A kérdőívet csak az aktív, régóta játszó, nem anarchista csoportban lévő főországok kapták. Ha valaki nem kapott, akkor az amiatt volt, hogy ebbe a csoportba nem tartozott bele, senki ne aggódjon miatta.
|
Quote:
|
Quote:
Arra a kérdésre, hogy most, a változtatások után mennyire tartom kemény ellenfélnek, nehezen válaszoltam. Mert 5-ben még mindig gyenge közepes, de A-ban elég kemény dió. Persze, fel lehet rá készülni, legyújtani, meg ilyenek, ahogy mondták, de azért majd megnézem, amikor a top10%-ban 50k-ról fokoz rád. Ott már csak a sereget fogod nézni, ami simán átüt. Be kell bontani mellé, és szembe kell menni. Beteg is leszel, szét is leszel bontva... Nem tartom jónak a kérdőív erre a részre vonatkozó szakaszát. De a válasz elküldve, remélem segítettem! |
Quote:
|
Először is köszönjük a lehetőséget Ati, hogy a kérdőív révén - illetve itt a fórumon is - megpróbálhatunk segíteni az élőhalott faj alakításában!
Eredetileg nem szerettem volna hozzászólni a témához csak érdeklődve olvasgattam mások véleményeit, de mégis úgy döntöttem, hogy röviden vázolom az én talán kicsit szubjektív, talán viszont mégiscsak használható véleményemet is. A legtöbb hozzászóló - talán nem túlzás, ha azt mondom, a hozzászólok 90%a - az élőhalott változtatásait csupán egyetlen csoport, az 1/A és az ottani játékkörnyezet szemszögéből nézi. Ennek tükrében tényleg igaz az, hogy a változtatások révén már jó kezekben és jó klánban játszható és kellően erős lett a faj, azonban sokan az alsó csoportokban is szeretnék sikerrel használni ezt az üdítő színfoltként ható fajt, azonban ott még messze nem ennyire rózsás a helyzet... A faji bónusz szintenkénti skálázódása nagyon jó ötlet volt - ennek okait gondolom nem kell különösebben részletesen ecsetelni :) - és a maximálisan elérhető bónuszok mértékével sincs gond, azonban jó lenne, hogyha ez a rendszer ha csak egy minimális mértékben is, de a mostanihoz képest megemelt értékekkel indulna az 5ös szinten. Ott ugyanis még a változtatások után is messze a leggyengébb hadis (és úgy összességében faj) a hulla, még jó kezekben is, és ez csak jóval magasabb szinten, a 2es - esetleg 3as - csoportban változik meg. Szerintem senkinek nem lenne kárára egy picit változtatni ezen, csak még sokszínűbbé válna a játék. Én egy ilyen verziót például már a jelenlegi helyzethez képest sokkal jobbnak és igazságosabbnak éreznék: 5-ös szint: 30% férőhelybónusz - 20 haderő bónusz 4-es szint: 35% férőhelybónusz - 25% haderőbónusz 3-as szint: 40% férőhelybónusz - 30% haderőbónusz 2-es szint: 50% férőhelybónusz - 35% haderőbónusz 1-es szint: 60% férőhelybónusz - 40% haderőbónusz Egy ilyesfajta változtatással az 1/A erőviszonyai nem borulnának fel és a legalsó szinten sem válna top hadissá a hulla, de mégis már egy megfelelő alternatívát jelentene a többi hadis fajra. Általánosságban pedig egyetlen dolgot tennék hozzá a fajhoz: a gyengeségei közül többen is az alacsony védelmét hozták fel. Ebben egyetértek, erre talán a "legfájdalommentesebb" megoldás az lenne, ha az elfhez hasonlóan a toronyban védekező íjászai nem 12-es, hanem 14-es védőértéket kapnának. |
alsóbb szinteken valóban harmatos még így is!4L-ben harcoltunk hullás szövivel,de nem volt túl meggyőző:)
|
Quote:
Szerintem amugy L-es szinten is kozepes jatekos is mar tud kellemetlensegeket okozni :) |
Amúgy a férőhelybónusz miért lett szintenként adva?? Szerintem a gyújtás miatti nehezedő csoportokat bőven ellensúlyozza, hogyha a haderő növekszik szintenként.
Egy fix 50% helybónuszt el tudnék képzelni. A-ban picit gyengülne, hisz 60% helyett 50%-ot kapna, de lentebbi szinteken pedig felzárkózna. Már ha tényleg túl erős lett A-ban... |
Én most kezdtem élőhalottal.
Nekem bejön.:) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 21:42. |