Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Raktárkulcs helyett más törpe fajivarik: (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=404)

Synkel 05-08-2006 06:53

Quote:

Originally Posted by aúú
Felhívnám a figyelmeteket, hogy nem is olyan messze innen (konkrétan az e fölötti topic-ban) dolgoztunk ki javaslatot a tekercs lopás hatékonyságának változtatására, ami minden fajra hatna, így nem csak a törpét tenné játszjatóbbá... éppen ezért olyan varit adni a törpének, ami még teki védelmet ad neki, semmi értelme nincs... ennyi erővel kiírhatnánk rá, hogy gnóm, vagy óriás kettő. Az épület eltüntetéses vari sokkal ötletesebb és jobban is illik a törpékhez, ezért én azt támogatom.

Jogos a pont:)
A másik topicban tényleg normális megoldás született, ha az nem megy át, akkor a törpe személyes tekivédelme sem fog. A fantomépület viszont vicces, és ha az ember jobban balagondol ,baromi hasznos lenne.

Senki 05-09-2006 08:35

valahol már azért izmos lenne, ha 1000 torony helyett kovácsot tartana az ember, vagy bányát vagy valami mást, hiszen az életben nem derülne ki, hogy most aza védelem tényleg akkora, vagy ott is termelés lapul. eskü tartanék akkor több varit :D

Chris 05-09-2006 10:22

Láma ötletéből kiindulva:

A törpék a föld alatt élnek, így a legjobb tolvajok se tudják eldönteni, milyen
épületekből mennyi találhatók az adott országban. A varázslat időtartama alatt az ellenfél nem tudja pontosan megállapítani a különböző épületek mennyiségét (vagyis nem valós adatokat lát).

Megjegyzés: a mágia felderítése nem mutatja ki, hogy fenn van-e a faj vari...

(Csak egy ötlet...)

vonos82 05-09-2006 10:29

És nem is rossz...

vonos82 05-09-2006 10:31

Lopni ugyanúgy lehetne tőlük, de felmérni nem lehet őket, vagy esetleg téves körülbelüli adatok lennének.

(Nekem tetszik Chris ötlete)

aúú 05-09-2006 10:35

Ez az ötlet is jó! :)
Megtévesztés vari kombinálva a fantom sereggel = megtévesztő épületek :)

aúú 05-09-2006 10:41

Persze bizonyos dolgokat így is ki lehet számolni a gömb alapján, de ez a vari stílusos lenne a törpének...

Milán™ 05-09-2006 15:44

Quote:

Originally Posted by Chris

Megjegyzés: a mágia felderítése nem mutatja ki, hogy fenn van-e a faj vari...

(Csak egy ötlet...)

A mágiafelderítésnékl eddig se mutatta ki egy fajnál sem hogy fenn van e a fajivari:)

Xeper 05-09-2006 16:04

Quote:

Originally Posted by Milán™
A mágiafelderítésnékl eddig se mutatta ki egy fajnál sem hogy fenn van e a fajivari:)

Szerintem csak összefoglalta a lényeges elemeket ;)

Chris 05-09-2006 19:30

Quote:

Originally Posted by Xeper
Szerintem csak összefoglalta a lényeges elemeket ;)

Szerintem is :) ;)

All times are GMT +1. The time now is 22:53.