![]() |
Quote:
de ha arról beszélünk, ami az alap felvetés volt, tehát csak az megy el, ami nem fér el, akkor az tutira nem okozna reklamációkat: - azok az egységek vagy szándékosan kerülnek oda, akkor feltételezhető hogy nem unalomból fokozgat valaki, - ha az elmenő seregek fokozódnak le a szabi alatt, akkor meg nyugodtan elmehetnek.... vagy módosítsuk a súgót: FONTOS! Ha nem építesz elengendő házat, a lakosok megfelelő lakóhely hiányában elhagyják országodat! KIVÉTEL! szabadság alatt lakosaid egymás nyakában ülve arra várnak hogy a szabadságról visszatérve az első körváltásnál elindulhassanak lakóhelyet keresni maguknak. :D |
Quote:
A másik két lehetőséggel (1, maradjon, ahogy most van; 2, az el nem férők szabi alatt is elmenjenek) nincs semmi logikai bajom. Sőt, ahogy már régebben írtam, annyira nincs, hogy ez a modul már elkészült, csak még nem vagyok meggyőzve 100%-ig arról, hogy ez tényleg jót tenne. |
Quote:
FONTOS! Ha nem építesz elengendő házat, a lakosok megfelelő lakóhely hiányában elhagyják országodat! KIVÉTEL! szabadság alatt lakosaid közül csak a munkanélküliek mennek el! Hozzáteszem, én nem azért irom ezeket, mert csak azt támogatnám, hogy 100%os foglalkoztatottságig menjenek el. Nekem annál jobb minél messzebbre esnek az ilyen emberek a pontlistában. Csak próbálom tolerálni egyes emberek anarchos országait. |
Quote:
én a 2, változatot támogatom, és asszem bőven eleget beszéltem ebben a témában. Kössz kíváncsian várom a végét |
Quote:
(csak nem bírtam ki, hogy ne nézzek fel... :D) |
Quote:
ha te meg tudtad csinálni miért gondolod, hogy akinek 9 személyisége van ne tudná? de pl mondok neked egy hirtelen ötletet.. gben mindig van 1700on néhány ori.. 1600rol elindítasz 100 hekit fedezni ráfokozol 1700as orira bevered, egy másik alá bontasz bevered, bejön a 100 hekid, és kb első is vagy.. ha nem, építesz +1-2-3% házat.. ha szöviben is vagy, szövid leveszi a földből a %ot(mivel 1 db 9 szemes lehet csak egyszerre első) akár ők 1700ra fedeznek/ütnek előzőleg, és csak neked kell fokoznod, így még drágának se nevezhető igazán.. de ne vedd állásfoglalásnak, csak nem értem a kérdést egy olyan embertől, akinek nem is olyan régen bőven első volt az orija gben..(nem infókiadás, mert már elléptél:)) de egy kérdés.. az a cél, hogy kilenc szemes orinak csak fedeznie kelljen ahhoz, hogy első legyen?:)(meg persze 1-2 mnt:)) |
Quote:
Ami kihagysz, hogy egy szovetsegben tobb 9+ szemelyisegu is lehet, plane majd a jovoben. Nem mindig a jelenben kell gondolkodni, ez esetben a taktikad maris nem mukodik. (mondjuk ez eleg zavaro lesz a jovoben, hogy a szovik elete szet lesz szabdalva emiatt, hogy egyszerre nem telhet a topkore egy szoviben a tagoknak... siman lehetne olyan, hogy ha vki a szovidbol van elotted 9+ szemmel es Neked is annyi van, mindannyiotoknak teljenek a topkorok) A cel az, hogy a nem odavalo szabis orszagok eltunjenek. Ha vhogy neheziteni akarod a tobb szemelyusegu orszagok eletet, nyiss nekik uj topicot, es talalj ki vmit ra... |
Quote:
Ha van kit ütni max heki fölött, akkor nyilván fellehet menni az elfokozottak fölé, de ha nincs... |
Quote:
és az alap felvetés nem a könnyítés/nehezítés, hanem hogy értelmesebb lenne a játék, ha úgy mennének el az emberek is mint minden más, és ott lenne az ország ahova való a pontlistában |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 17:20. |