![]() |
Quote:
Ez is lehet stratégia. Nem tetszik? Változzanak a szabályok? Még jó, hogy nem te vagy Ati. Nem egy két hónapos játék ez, 10 év alatt kiforrta magát. "amég el lehet fokozni es ki lehet dobálni orikat addig nem lessz harc A-ban nagyobb hekin sem egyéniben sem klánban " Látom iskolázott emberke vagy, tükrözi a helyesírásod, és a stílusod is. Nem értem, miért kell állandóan ez a hiszti, meg egymás leszólása! Játék, tudom függőséget okozhat, de erre Ati is felhívja a regnél a figyelmet. Ha szitkok tömkelegét váltja ki belőled, akkor pihenj kicsit. És nincs harc az 1A ban, te minek nevezed azt, ha a top 4 klán egymást csépeli hetek óta? Ki kisebb , ki nagyobb sikerrel, de könyörgöm, az ellenfelek is tisztelhetik egymást. Kérlek, ülj le egy kicsit, és gondolkodj el ezen. Köszönöm. Mellesleg black pék a topik nem pannon, szóval rendesen szétoffolták/tuk. Bocs érte mindenkitől. |
Quote:
nem volt elhamarkodott a döntés: most jóval kevesebb hektáron kevesebb mint 40 ország van felettem, akit ütehetek, mert nem a klántársam. ha ebből levenném a pékeket, akkor szinte számomra vége az A-s játéknak. most csak visszaléptem egyett, de nyitva a lehetőség, h előre lépjek sokat. gondolom nem egy klántársam van igy. |
Quote:
Nekem egyszer egy öreg professzor azt mondta hogy soha senkit nem szabad lenézni valamely hiányossága miatt ugyanis Ő, bár azt mondják nagyon okos,de nem tud kaszálni, kovácsolni, autót szerelni és ha ilyen közegbe kerülne valamiért akkor ott bizony nagyon buta lenne... Remélem érted mit szerettem volna mondani... |
barátom ez rád is ugyanúgy igaz!
|
Gyu barátomnak teljesen igaza van. :)
Serg mielőtt ilyen szépet hozzászólsz, nézz tükörbe :) |
Hex miután minden pékhez ilyen a hozzáállásod kiváncsi lennék az anarchon kivül melyik az országod A-ba?? gondolom nagyon sikeres lehetsz, mivel fogalmad nincs mi megy itt fent a topba és csak dragonosok seggét nyalod elég erősen....ami nem baj persze, csak így tovább!! ;)
|
Quote:
De tudtommal Hex a klántársam :) És egyébként az országait se titkolja csak olvasni kéne egy keveset :D de se gáz :) |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Hex, az aláírásodban még a régi klánnév szerepel! :) |
Quote:
IMÁDOM megjöttek a Hex fanok!! ne a kommenteket nézd hanem mindenkihez lefelé irányuló ujjat oszt ki....és nem fejti ki miért is......ez a problémám!! és mielött még vki a klánotokból ír, nyissatok saját topicot....érdekes mindenki válaszol csak az érintett nem...... az a különbség Hex és Serg között, hogy az utobbi felmutatott már valamit A-ba, így többet ér a véleménye......mondjuk attól még nincs igaza dolgokban :)) |
All times are GMT +1. The time now is 01:07. |