![]() |
Quote:
|
Quote:
|
jol beszel a Smooth :)
minek viharozni egy elohalottat?! :D |
Quote:
Mer ez a poénos topic, izz hullát is lehet viharzani. Na de eszembe jutott egy érdekes, még a múltból. ( kb egy év) Nagyon ritkán keresek szövist dipiben, de akkor nagyon kellett volna egy varis. Feladtama hirdetést, a végére poénból odaírtam, hogy ne legyél hulla. Na varist nem szereztem, ezzel szemben kaptam egy ződet, hogy az illetőnek elege van ebből az állandó diszkriminációból, hogy senki nem akar hulla szövist, pedig az igenis megállja a helyét, meg ilyenek. Durva volt a hangvétel, de mivel nem ellenség volt, nem jelentettem. Helyette írtam neki választ: Ha elküldöd a gömböm, fel vagy véve... |
|
Szerinted elfog valaki ~240 oldalt olvasni?? :)
Ez még viccnek is rossz :D :D Bar lassan kötelező olvasmány lesz minden hoditozonak :D |
Quote:
|
Quote:
|
Még ilyet!?!
:rolleyes:
Egy ori a napokban kérdezi töllem miután sikerűlt gömbölnöm őt! 1-Hogy nekem mennyi varim van és ,hogy nem tudnék-e segíteni neki!? 2-Erre én válaszolok,hogy annyi vari van nekem,mint neki csak nekem jobb a kat.morálom!! És ő erre: 1-Ezt akartam pont kérdezni.Hogy tudnám a morálom növelni?? 2-Mondom neki ,hogy kéne és mit kéne,de magamban furcsálom,hogy majdnem az 1/A-ban van és még nem tudja hogy kell katmorált növelni... ez inkább érdekes,mint poénos!!:confused: |
Ahhoz, hogy valaki feljüsson az A-ba, érték kell és nem katmorál:D :D :D :D
|
All times are GMT +1. The time now is 05:59. |