![]() |
Quote:
Másrészről meg az arányok sztem teljesen mások: sokkal több ország dönt majd a lefordulás mellett, mint hogy hirtelen átváltana az eddigi defenzív játékról aktívra. Szerintem nagyjából állandó az aktív A-sok létszáma, a top határat ők nem fogják megemelni, inkább az hogy mostanában mindenki állandó A-s lakos akar lenni. (a top30-ba meg ugye nem fér bele mindenki) És ha nincs aki megemelje a top határat, akkor azzal mindenki jól jár. |
meg lehetne szabni egy max hekit A ban is , első ott is lesz de felpörög mert utol lehet érni az elsőt és harcolnia kell érte, a top nem kerül egyre feljebb stb...
ez ennyi :) |
Quote:
Maximális föld 100.000 hektár |
Üdv!
Nagyon korán van még, nem olvastam el az egész topicot (majd szakítok rá időt) igy nem tudom, hogy megfordult-e már valaki fejében, de szerintem meg lehetne oldani egy mondatban is az egész problémát:) Ne lehessen fordulni B-csoportból. El sem bírom képzelni, mennyi lehurrogást kapok majd, ezért írok még pár gondolatot:) Tudom hogy nagyon felborítaná az egész eddigi játékot, de ezzel egycsapásra megoldódna az A csoport gondja szerintem, viszont felvetne sok másikat az tény. Ami jó lenne szerintem : -elkezdenének játszani A-ban (mindenki aki több szemet akar) -nem csak az éjjel nappal gép előtt ülő klánok játszanának, bár ugye jóval könnyebb dolguk lenne. (mint ahogy eddig is ez hatalmas előny ugye,de nem feltétel:)) -B-ből is ugy menne tovább A-ba mindenki ahogy eddig is lehetett,tehát ezt nem kéne bolygatni -rengeteg játékos lenne első szinten is(ez a pont szinte ugyanaz mint az első,de ez megér még egy bekezdést, mert duplán jó lenne:D) Amit megbolygatna : -az eddigi B-ből lefordult,ezáltal több szemet kapott játékos előnyben lenne, mert hát ugye szinte könnyedén forgott az A-s betonelfe miatt (engem nem zavarna, pedig csak 2szemes a "legjobb" országom) -a többszemélyes országok eddigi fordulása A-ból még nehezebb lenne (top körök miatt ugye nem eccerű,de ez jó is, mert eddig véleményem szerint túl könnyű a forgás) Hirtelen ennyi jut eszembe, biztos van még rengeteg ok, amit majd tőlem jobb játékosok leírnak:D Lehet 3hsz alatt megdöntitek az ötletem, teljesen logikus dolgokkal, ugyhogy kéretik nem durván lehurrogni, csak szépen finoman. Ezáltal talán a nagy klánokból/betonklánokból is elkezdenének leforogni emberek, ami a top határt még lejjebb is tolná |
Quote:
Quote:
Miért is nehezebb több személyiséggel fordulni A-ból? |
Quote:
Az kivul, hogy az egesz otlet ugy butasag ahogy van, csak halkan megkerdeznem, hogy ha vki a mostani As orszaga helyett mindig egy fellepovel jatszana, mennyivel is jatszananak tobben? Ezt az egesz A-bol lefordulas kenyszeritest elfelejthetnetek egyszer s mindenkorra. Nem kell bekorlatozni az embereket. |
Nem kényszer lefordulni:) Azon kívül hogy nem véletlenül lett bevezetve, nem indokoltál semmit, akárhogy is olvasom... Sajnos nem használtam a külsőt, mikor ez be lett vezetve, ugyhogy nem tudom miért lett. De többen és aktívabban játszanának A-ban az biztos, mert lejjebb kerülne a top a nagy országok lefordulása miatt(nyilván nem minden nagy fordulna, de aki több szemet akar az igen) könnyebben lenne teljesíthető. Mondjuk én régebben mikor elértem a B csoport topjába, mindig töröltem és új országot inditottam pont azért, mert ha nem karolnak fel a nagyok, akkor szinte esélytelen feljutni a topba.
Jobban vonzzaná a játékosokat. "hogy ha vki a mostani As orszaga helyett mindig egy fellepovel jatszana, mennyivel is jatszananak tobben?" Ezek szerint ugy gondolod, hogy a mostani A létszám annyira állandó, hogy se régiek nem hagyják ott, se újak nem mennek oda? Valahogy nem úgy értelmezted sztem ahogy kellett volna, sztem direkt;) De ebben a felfogásban is azt tudom mondani, hogy ha a mostani A-s országgal fordul, és felvisz egy újat mindenki, akkor annyira lekerül a top határ, hogy nagyon sok embert fog vonzzani a "könnyü" fordulási lehetőség, ezáltal többen lesznek. Szerintem ez tök logikus. |
Quote:
Ezt meg egyáltalán nem tudtam, ugyhogy látszik mennyire kezdő vagyok fent:D Ehhez képest egy nagy klán segítségével én is a betonelfek népes táborát szaporítom:D (pár hónapja léptem először A-ba, ehhez képest 500k értéken vagyok, és tuti nem is mozdulok onnan, amíg ki nem esek topból, vagy nem vagyok kénytelen fordulni:P )Szóval nekem igazából mindegy, jó nekem forogni B-ből is.... felejtsétek el amit írtam:P |
Quote:
de mivel ez nem lenne korrekt azokkal szemben akik már most is fent vannak csilió hektáron , talán lehetne húzni egy vonalat ami felett lévő orik egyszerűen már nem számítanak bele a top számításába, a határ átjárható maradna minden a régi mégis egyszerűbb lenne lefordulni A ból is és aki szeret ott játszani az is megtehetné anélkül , hogy ezáltal az első orijukkal felkapaszkodni igyekvő orikat gátolná |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 03:57. |