Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Torrent (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3818)

Eke 01-10-2011 19:48

Ha valaki tudna küldeni egy beload meghivót nagyon szépen megköszönném.Ugyanakkor felajánlok egy bithouse meghivót.

J.Ati 03-15-2011 19:15

Bithumen érdekes most.

Láttátok?

-Ricsi- 03-15-2011 19:21

Jah, commodore-oznak a srácok :D

Dew 03-16-2011 13:37

gondolom ezért lett pirateday-en szabad reg, és free leech... szóval akit érdekel az jöjjön! :)

J.Ati 03-16-2011 14:01

Szerintem napok kérdése, és helyreáll az oldal. (legalábbis remélem :))
Addig nekem van Bithorlo.

ncore volna még jó, ha lenne :o

J.Ati 03-20-2011 21:58

Quote:

Originally Posted by J.Ati (Post 283623)
Szerintem napok kérdése, és helyreáll az oldal. (legalábbis remélem :))

Már van bithumen :)

Remedy 08-05-2011 14:25

Egy kicsit idevago info, amire most jottem ra:

VLC player tud lejatszani rar-t is. (Termeszetesen rarba csomagolt filmre gondolok)

Ez miert jo? Nem kell kicsomagolva is, es siman is a gepeden tartanod, es dupla helyet foglalni, ha nezni akarod. :)

szamóka 08-05-2011 16:14

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 291181)
Egy kicsit idevago info, amire most jottem ra:

VLC player tud lejatszani rar-t is. (Termeszetesen rarba csomagolt filmre gondolok)

Ez miert jo? Nem kell kicsomagolva is, es siman is a gepeden tartanod, es dupla helyet foglalni, ha nezni akarod. :)

Nocsak, puhul a fapad;) Amúgy így is dupla helyet foglal, nem rarból játszik, hanem a háttérben kicsomagolja egy ideiglenes mappába. Annyi a jó benne, hogy nem kézzel kell kicsomagolni és utána törölni.

Remedy 08-05-2011 16:22

Quote:

Originally Posted by szamóka (Post 291185)
Nocsak, puhul a fapad;) Amúgy így is dupla helyet foglal, nem rarból játszik, hanem a háttérben kicsomagolja egy ideiglenes mappába. Annyi a jó benne, hogy nem kézzel kell kicsomagolni és utána törölni.

Akkor jol csinalja, mert nekem alapbol a gepem vagy fel percig csomagolgatna ez meg rogton jatssza, sot, tekereszni is lehet benne azonnal. :)

(Viszont: probalgattam, es semmi nem tortent a szabad hellyel egyik vinyomon sem.

szamóka 08-05-2011 16:32

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 291187)
Akkor jol csinalja, mert nekem alapbol a gepem vagy fel percig csomagolgatna ez meg rogton jatssza, sot, tekereszni is lehet benne azonnal. :)

(Viszont: probalgattam, es semmi nem tortent a szabad hellyel egyik vinyomon sem.

Próbálj meg egy filmet nem store módban csomagolni, ha úgy is lehet tekergetni, akkor minden elismerésem az új algoritmusnak. Ha a következő verzióban lesz normális feliratkezelés, lehet hogy kukázom a jó öreg BSPlayert.

All times are GMT +1. The time now is 06:13.