![]() |
Quote:
|
Hát úgylátom kezdünk átesni a ló túloldalára... Akkor tisztázzuk pontról pontra.
Szöviháború volt mindkettő esetben: Igen. Előre megbeszélt ütést akartak véghez vinni: Igen. Másik topicba azt írtad ezért nekik egyenesút anarchba ha hagyom nekem: Igen. A két eset ugyanaz a pénz mennyiségét leszámítva: Igen. Válaszoltál már erre a kérdésemre egyenesen: Nem. Ennyi. még mindig nem értem hogy akkor most az előző topic idején még mások voltak a szabályok, vagy Ati neked a hangulatod, vagy valami eltérés van. Üdv: Leonidas |
Quote:
|
És az szabályos hogy ha azt mondja hogy adjak pénzt és békén hagy és erre megoldásként azt választjuk hogy biztosítunk neki egy kis időre helyet a szöviben addig valaki egyedül elvan egy fél napig átkaravánozzuk a pénzt azt viszont látásra.
|
Quote:
|
Még mindig nem kaptam választ... Egyébként Karesz sztem is szabályos.
|
Quote:
|
Quote:
|
Nem értem. Mikor először írtam rögtön kaptam választ, igaz gyomorforgató embernek lettem titulálva. Most hogy egyenes választ várok semmi...
|
Szerintem már válaszoltam, de ha van rá külön igény, akkor szívesen nyitok egy új csoportot "Mimóza 2007" néven, ahol nem lehet majd senkit támadni.
|
All times are GMT +1. The time now is 12:07. |