![]() |
Quote:
|
Quote:
akkor meg hová ez a nagy sietség?? :confused: |
Jáccatok CL-ékkel is egy kicsit. Hátha unatkoznak...
Vagy pedig egy klánba kell menni pajtásaitokkal! :P |
Quote:
majd ha valaki baramira ráér magyarázza már el mi jó van ebben a felfedezési mámorban...? minek épít valaki full full hadi tudós ork klánt, hogyha mellé áll valaki akkor egyetlen megoldásnak az elmenekülést látja.. küldjétel el a lovaitokat is felfedezni, azzal gyorsabban haladtok.. |
[quote=wand]aham CL éktől pont 0 hekit kapnánk a "kis klánok védelmének" következtében..
majd ha valaki baramira ráér magyarázza már el mi jó van ebben a felfedezési mámorban...? minek épít valaki full full hadi tudós ork klánt, hogyha mellé áll valaki akkor egyetlen megoldásnak az elmenekülést látja.. küldjétel el a lovaitokat is felfedezni, azzal gyorsabban haladtok..[/QUOTE 1:kinek van full haditudós ork klánja?Wand téged teljesen dezinformáltak valakik :D 2:ha nem két klán ellen kéne harcolnom akkor valószinű megint megvártam volna hogy mellém állj 3:ha nekem is olyan kimeríthetetlen tartalékaim lennének mint neked akkor könnyebben menne a csatázás 4:én hagy döntsem már el mikor akarok veled megküzdeni,ha mindenáron jönni akarsz akkor neked kell hozzám alkalmazkodni 5 ha még van kérdésed akkor jöhet :D 6:gondolom nagyon szeretnéd ha nem lenne lovunk :D |
Quote:
|
Quote:
De milyen az a frissítő gömb? |
Quote:
van aki összetettebben gondolkozik :p |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 14:42. |