![]() |
én spec custom alapnak terveztem... csak picit csökkenteni a tető magasságát, beletenni egy gyilkos motort turbóval, és egy hidraulikával változtathatóra tenni az alváz magasságot, hogy a mutatósabb süllyesztés ne menjen a használhatóság rovására a 15 centis járdaszegélyek és balaton méretű kátyúk miatt... na aztán egy gyönyörű festést neki és szépen helyreállítani a belsőt (najó valami szép kivitelű, de komolyabb biztonsági övet tennék bele, mert nem egy biztonságtechnikai csúcsteljesítmény a kocsi, de nem is karambolozni akarok vele úgy sem... meg mp3CD-t is olvasni tudó rádiós hifit, hogy azért zenét is lehessen hallgatni benne (persze szépen elrejtett, normális hangcuccal, szóval tényleg nem lakótelepi mobildiszkót csinálnék belőle...))
|
betyárul meg lehet csinálni az biztos
|
hjaja... egész nap azon merengtem hogy mennyire durva lenne egy sötétzöld gyöngyház gyöngyházfényezéssel ami lilába és bordóba irizálna a mélyzöld alól (tehát megfogja a szemed hogy "most mi van? mit látok?" ) milyen minta lennne rajta, hogy lenne leültetve, milyen kerék lenne rajta, mennyire lenne lesüllyesztve a teteje és milyen jól hörögne benne egy hemi :D mmmMMMMmmm :D isteni!
|
höhöhö... lehetne bandázni...
|
Nem csak Mercury-ból lehet ám szépeket customizálni :)
http://www.seriouswheels.com/1940-19...ale-Flames.htm http://www.seriouswheels.com/1950-19...-Flames-SA.htm |
hát persze h ezek i s gyönyörüek
|
ezek is szépek.. de engem az öreg Mercury fogott meg a legjobban eddig :D (meg a Charger, és a 60-as Impala... )
|
Senki: azért ez a felszereltség tényleg nem lenne rossz :D
Csokibá': hmm...ezek sem rossz kisautók :) igencsak elszórakoznék velük :D milyen szép hangjuk lehet:rolleyes: |
még cebb... minden v8 nak mesebeliu hangja van
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 04:39. |