Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Téma: A tekercs lopás hatákonysága. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=35)

SiMON 04-22-2006 10:29

Rosszul írtam fordítva, Tehát
Őrző: 70% os teki védelem személyiségben igy Lopni is lehet pl orktól aki vissza is tudja venni a piacon meg nem is. Így mindenki jól jár.
üdv
S.

Csokibácsi 04-22-2006 10:33

Quote:

Originally Posted by SiMON
Rosszul írtam fordítva, Tehát
Őrző: 70% os teki védelem személyiségben igy Lopni is lehet pl orktól aki vissza is tudja venni a piacon meg nem is. Így mindenki jól jár.
üdv
S.

Óriásokat szeretnél gyártani?
Picit gondolkodj már ...

SiMON 04-22-2006 10:36

Az óriásokat igy se lopja senki ha meg nem akarja valaki hogy egyáltalán tekizzék akkor megy gnomnak

Gyula 04-22-2006 10:39

Hát nem rosz gondolat ez az őrző, de nekem jobbank tünnek az eddig elhangzott javaslatok, mert ezzel az örzővel tényleg nem igen lenne értelme a tolvajank tekit lopni.

Csokibácsi 04-22-2006 10:40

Quote:

Az óriásokat igy se lopja senki ha meg nem akarja valaki hogy egyáltalán tekizzék akkor megy gnomnak

és akkor most ne lehessen lopni senkit sem, mert Te személyiségben ajándékoznál egy sziesztát?
Olvastam, hogy az ork a kedvenc fajod, az meg tekizhető. Ezért szeretnél magadnak egy személyiséget, ami olyan, mint az óriás sziesztája (miért nem egyből könyvtárkulcs? az jobban védi ám a tekiket).
Jó.
én meg szeretnék egy olyat, amivel 200 katona fér egy barakkba, nem esznek kaját és persze ezt a személyiséget csak én választhatom ki.
Gondolkodj már picit ...

SiMON 04-22-2006 10:42

Quote:

Originally Posted by Gyula
Hát nem rosz gondolat ez az őrző, de nekem jobbank tünnek az eddig elhangzott javaslatok, mert ezzel az örzővel tényleg nem igen lenne értelme a tolvajank tekit lopni.

Százalékban még lehet módosítani nem muszáj 70% annyira kelle pont, hogy megérje lopni. Pl ha fullon vagy tekivel akkor ne 400at vigyenek az akcioval hanem mondjuk 150et mindenből.

SiMON 04-22-2006 10:43

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi
és akkor most ne lehessen lopni senkit sem, mert Te személyiségben ajándékoznál egy sziesztát?
Olvastam, hogy az ork a kedvenc fajod, az meg tekizhető. Ezért szeretnél magadnak egy személyiséget, ami olyan, mint az óriás sziesztája (miért nem egyből könyvtárkulcs? az jobban védi ám a tekiket).
Jó.
én meg szeretnék egy olyat, amivel 200 katona fér egy barakkba, nem esznek kaját és persze ezt a személyiséget csak én választhatom ki.
Gondolkodj már picit ...

A szieszta 80% hatásfokú. Elég lenne 60-65% is.

Csokibácsi 04-22-2006 10:48

Quote:

A szieszta 80% hatásfokú. Elég lenne 60-65% is.

Tudom, mennyi a szieszta. Meg azt is, hogy az előbb még 70-et írtál.
Ne nézz hülyének. (attól még, hogy az vagyok :D)
60-65 is sok. 50 is.
Nem jó ötlet.

SiMON 04-22-2006 10:57

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi
Tudom, mennyi a szieszta. Meg azt is, hogy az előbb még 70-et írtál.
Ne nézz hülyének. (attól még, hogy az vagyok :D)
60-65 is sok. 50 is.
Nem jó ötlet.

Akkor te általában tolis vagy ezekszerint:)

Nézzük a tényeket.:
5-6 körről letekiz a fél-elf: Ork valoszínű nem egy le odáig, hogy lemészárolja legalábbis én nem szoktam. A tekizéssel visz mindenből 120-150 et így ha 2x visszajön akkor is vissza tudod venni a tekiket és ő is jól jár. Kap tekit és a tolijai is megmaradnak. A hadi meg nem megy teljesen tönkre fél perc alatt.

2 körről tekiz: A vari úgyis lemérgezi.

A hadi ezáltal elveszít más személyiséget: harcost vagy tábornokot

Támogatom a tolit is meg hadit is.
üdv
S.

Bogár 04-22-2006 11:00

úgy látom ez a téma semerre sem tart... eddig 1 normális javaslat sem volt, beleértve az enyémet is... mindenki teljesen másat javasol. így soha sem jutunk közös nevezőre. bizonyos szempontból minden javaslat jó, de túlnyomó részt a tolisokat gyengítené...

SiMON: aúú már javasolta a 70%-os gyengítést, csak nem személyiség formájában.

All times are GMT +1. The time now is 18:45.