![]() |
Rosszul írtam fordítva, Tehát
Őrző: 70% os teki védelem személyiségben igy Lopni is lehet pl orktól aki vissza is tudja venni a piacon meg nem is. Így mindenki jól jár. üdv S. |
Quote:
Picit gondolkodj már ... |
Az óriásokat igy se lopja senki ha meg nem akarja valaki hogy egyáltalán tekizzék akkor megy gnomnak
|
Hát nem rosz gondolat ez az őrző, de nekem jobbank tünnek az eddig elhangzott javaslatok, mert ezzel az örzővel tényleg nem igen lenne értelme a tolvajank tekit lopni.
|
Quote:
Olvastam, hogy az ork a kedvenc fajod, az meg tekizhető. Ezért szeretnél magadnak egy személyiséget, ami olyan, mint az óriás sziesztája (miért nem egyből könyvtárkulcs? az jobban védi ám a tekiket). Jó. én meg szeretnék egy olyat, amivel 200 katona fér egy barakkba, nem esznek kaját és persze ezt a személyiséget csak én választhatom ki. Gondolkodj már picit ... |
Quote:
Százalékban még lehet módosítani nem muszáj 70% annyira kelle pont, hogy megérje lopni. Pl ha fullon vagy tekivel akkor ne 400at vigyenek az akcioval hanem mondjuk 150et mindenből. |
Quote:
A szieszta 80% hatásfokú. Elég lenne 60-65% is. |
Quote:
Ne nézz hülyének. (attól még, hogy az vagyok :D) 60-65 is sok. 50 is. Nem jó ötlet. |
Quote:
Nézzük a tényeket.: 5-6 körről letekiz a fél-elf: Ork valoszínű nem egy le odáig, hogy lemészárolja legalábbis én nem szoktam. A tekizéssel visz mindenből 120-150 et így ha 2x visszajön akkor is vissza tudod venni a tekiket és ő is jól jár. Kap tekit és a tolijai is megmaradnak. A hadi meg nem megy teljesen tönkre fél perc alatt. 2 körről tekiz: A vari úgyis lemérgezi. A hadi ezáltal elveszít más személyiséget: harcost vagy tábornokot Támogatom a tolit is meg hadit is. üdv S. |
úgy látom ez a téma semerre sem tart... eddig 1 normális javaslat sem volt, beleértve az enyémet is... mindenki teljesen másat javasol. így soha sem jutunk közös nevezőre. bizonyos szempontból minden javaslat jó, de túlnyomó részt a tolisokat gyengítené...
SiMON: aúú már javasolta a 70%-os gyengítést, csak nem személyiség formájában. |
All times are GMT +1. The time now is 18:45. |