Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Tesztelés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=67)
-   -   Nyolcadik és kilencedik teszt melletti egyéb tapasztalatok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3481)

Ildee 05-17-2009 05:13

Az normális, hogy reggelre eltűnt az összes kupakom? 23 db volt, most pedig nincs egy darab sem, és kezdhetem elölről....

Swiss 05-17-2009 06:51

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 211672)
Az normális, hogy reggelre eltűnt az összes kupakom? 23 db volt, most pedig nincs egy darab sem, és kezdhetem elölről....

Nálam is eltűntek.

Ildee 05-17-2009 07:12

Újabb tapasztalat, nem látom a csataesemények között h a csapatvezér rengést varázsol, továbbá csata közben nemhogy a zsiványra de magamra sem tudok varázsolni gyógyítást.

Ildee 05-17-2009 07:26

A legutolsó csatánknál már sikerült földrengést varázsoljak.

Toto 05-17-2009 08:31

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 211679)
A legutolsó csatánknál már sikerült földrengést varázsoljak.

Az én kupakjaim is eltűntek. :eek:

Minden karakteremnél volt 100 db :D

Ati 05-17-2009 08:35

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 211672)

Normális, ezeket elvileg egy nap alatt kellene összeszedni. Más kérdés, hogy nem erős követelmény-e ez egy kicsit.

Ati 05-17-2009 08:36

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 211678)
Újabb tapasztalat, nem látom a csataesemények között h a csapatvezér rengést varázsol, továbbá csata közben nemhogy a zsiványra de magamra sem tudok varázsolni gyógyítást.

Ha más rengést varázsol azt sose láttad eddig, erről volt már szó.

Magadra miért nem tudtál varázsolni gyógyítást? (Mi történt, mit írt ki?)

Swiss 05-17-2009 08:37

termelés és toborzás

Ha toborozni és aratni kezdek egyszerre és az aratás, vagy szüretelés előbb befejeződik, mint a toborzás, nem tudok újra aratni vagy szüretelni amíg a toborzás is be nem fejeződött.

Szerintem ennek így semmi értelme. A kiírás szerint előbb fejezzem be amit csinálok, holott előtte párhuzamosan is tudott működni a két tevékenység.

Ildee 05-17-2009 08:42

Hát hogy ez a karakter nincs itt :)
Ezejk szerint csataközben nem rakhatok magamra gyógyítást? Mert rá van kattintva a támadásnál a zsiványra, és nem tudom azt levenni? A térképre hiába kattintok, ugyanis azonnal a csata jelenik meg megint.

Ati 05-17-2009 08:44

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 211685)
Hát hogy ez a karakter nincs itt :)
Ezejk szerint csataközben nem rakhatok magamra gyógyítást? Mert rá van kattintva a támadásnál a zsiványra, és nem tudom azt levenni? A térképre hiába kattintok, ugyanis azonnal a csata jelenik meg megint.

A célpontválasztó fölött a jobb felső sarokban van egy X. Ha arra kattintasz, az leveszi a célpont kiválasztását. Ha magadra szeretnél várászolni, akkor senki másnak nem szabad kijelölve lennie. Ha valaki ki van választva, akkor arra varázsolsz.

All times are GMT +1. The time now is 14:26.