![]() |
az első két lépés abban az esetben hagyható ki, amennyiben:
1. teszt van, és te adsz nekünk 1 millió fémrögöt 1 aranyért 2. adsz egy rakás lóvét, amiből egymás által legyártott, ám fel nem használt kardot megvehetjük Egy fegyver lekovácsolása durván 8 perc. 9 fegyver az 9*8=72 perc. Ehhez hozzá lehet venni, hogy ezalatt az idő alatt tudsz toborozni 9 munkást. Utána át kell lépned egy négyzettel arrébb, és onnan jöhet durván mégegyszer ennyi + 8 perc. Ez így fejben számolva durván 2,5 óra. Úgy, hogy azt a fémet a piacon megvettem 1 aranyért ;) Tehát nem én bányásztam elő. Feltehetőleg nem lesz az embernek mindig sokszázezer Vagyona, hogy csak úgy megvásároljon magának 9 fegyvert, meg 9 páncélt. ez most egy speciális helyzet, mert rengeteg nyersanyagunk van nagyon olcsón, és 3 karakterünk, amibe mi is rengeteg pénzt cisnáltunk, meg te is nagyon sokat adtál nekünk. Mindenesetre nem vitatkozom, csak mondom, hogy személy szerint nem szeretném, ha lassúlna a képzés bármilyen formában. |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Úgylegyen. :D
|
Quote:
Tetszenek az újítások, de nagyon remélem, hogy a klánháború valami kiegészítővel vissza lesz téve, mert mindenképpen jó ötlet, akkor is, ha most nem használtuk!!! |
Quote:
|
egy gondolatfoszlány: mi lenne, ha nem csak TP-t kapna a klánháború nyertese, hanem a klánvagyon bizonyos %-át? Mint pl Hódítóban... úgy megvariálva, ha magamnál kisebb klánt támadok, akkor a bent lévő vagyon 3%-át, ha nagyobbat, akkor 6%-át...
Így talán jobban kelendő lenne ez a modul, hiszen jelen állapotában kevéssé éri meg használni, mert annyi idő alatt mobok gyilkolászásával több TP-t szerzünk, vagy kereskedelemmel sok pénzt. mit szólsz? |
Quote:
Támogatom ;) De ezen még lehetne finomítani. Azt is lehessen szerintem klánháború alatt, hogy az ellenfér városában lévő eliteket meg miegyebet ami állomásoztatva van, azokat lehessen támadni. Illetve valami rongáló lehetőséget is be kell vezetni, mert különben lehet, hogy 1x kinyiffantottam véletlen az ellenfelem, és soha többet nem bújok elő, és kapom a párezer tp-t! Ezért mondjuk lehessen épületet bontani. Egy épület lebontása annyi lenne mint a felépítése az ellenfélnél :) (vagy rombolás) Vélemény?? :) |
Újraindítás volt, vagy csak én lettem kidobva?? :D
|
én folyamat bentvoltam..
|
ezt a rombolást nem támogatom addig, amig nincs "szabadság" funkció, mert mondjuk 1 napig nem tudok fellépni, és 0-ra bontják a városom... az azért para.
vagy nyaralni megyek, vagy akármi. de egyébként az ötlet jó! |
All times are GMT +1. The time now is 01:39. |