Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Tesztelés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=67)
-   -   Harmadik napi tapasztalatok, plusz a hétvége (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3444)

Ildee 04-21-2009 11:28

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 208675)
Próbáltad több böngészőből?

Most próbáltam ie-vel is, de az sem enged be :(
"A szerver nem érhető el..."

Phoenix 04-21-2009 11:32

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 208679)

Nem lehet, hogy a mobil net miatt nem enged be?

Ildee 04-21-2009 11:33

Nem tudom, de nem hiszem...

Mindegy megpróbálom majd később is, addig pedig agyalok :)

Ati 04-21-2009 11:36

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 208679)

Teljeskörű neted van? Arra gondolok, hogy nem csak web+email, és semmi mást nem engednek?

Nem tuzdok ugyan ilyen szolgáltatóról, de ma már semmin nem csodálkoznék. A digi szerződése például egyetlen szóval sem említi, hogy teljeskörű netet adna, mindenhol csak webet és e-mailt ír, mintha semmi más nem is létezne. Szerencsére persze teljeset ad, rákérdeztem azért az elején.

Mobilnetet egyedül vodát tudnék kipróbálni, de most nincs itt a telefon kábele, úgyhogy most azt se.

Rider Of Rohan 04-21-2009 11:45

ha rákattintok a kari nevére,bejön az az ablak ahol láthatók a tapasztalati pontok. Ha elkattintok egy másik ablakba,és mondjuk várok pár percet,amikor visszamegyek,akkor a felhasználható tp egyenlő lesz az eddig megszerzett tp-vel.újra kattintással viszont megjelenik helyesen a tényleg felhasználható tp.

Redback 04-21-2009 11:49

Quote:

Originally Posted by Rider Of Rohan (Post 208684)
ha rákattintok a kari nevére,bejön az az ablak ahol láthatók a tapasztalati pontok. Ha elkattintok egy másik ablakba,és mondjuk várok pár percet,amikor visszamegyek,akkor a felhasználható tp egyenlő lesz az eddig megszerzett tp-vel.újra kattintással viszont megjelenik helyesen a tényleg felhasználható tp.

EZ azért van, mert Ati levette a tanuláshoz szükséges tp-t.Én már kérdeztem :)

Ati 04-21-2009 11:53

Quote:

Originally Posted by Rider Of Rohan (Post 208684)

Mit értesz másik ablak alatt? A játékon belül másik ablak, vagy a Windowson belül másik ablak, miközben a játék képernyőjén otthagyod a karakterlapot?

Rider Of Rohan 04-21-2009 11:54

lehet átsuhantam felette... akkor jó:)

Rider Of Rohan 04-21-2009 11:56

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 208690)
Mit értesz másik ablak alatt? A játékon belül másik ablak, vagy a Windowson belül másik ablak, miközben a játék képernyőjén otthagyod a karakterlapot?

Böngészőn belül..épp kovácsolok és addig mondjuk ránézek a hódos orimra..
a katik akkor lettek erősitve(ezen belül elitek)?

Ati 04-21-2009 12:00

Quote:

Originally Posted by Rider Of Rohan (Post 208693)
Böngészőn belül..épp kovácsolok és addig mondjuk ránézek a hódos orimra..
a katik akkor lettek erősitve(ezen belül elitek)?

Otthagyod a karakterlapot, megnyitva a helyes adatokkal, elnézel másfele, aztán egyszercsak rossz adatokkal lesz megtöltve?

(Segédek erősítése még hátravan, majd írom.)

All times are GMT +1. The time now is 20:54.