![]() |
[quote=Csokibácsi;48363]Laci az óriásról beszélt és nem az orkról.
Az óriást jól védi a szieszta a tolvajokkal szemben. Én csak azt mondtam, hogy velem mi történt, nem azt, hogy orkról volt szó. Egyébként meg pont ott írták (most nem tudom, hogy ki pontosan), hogy a szieszta csak a seregeket védi, és a tekit, meg a lovettát nem annyira. De azért köszi, hogy Te legalább már érdemben is próbáltál segíteni. Most akkor a szieszta mit is véd (és most légyszi ne a súgóval gyertek)? Köszi! |
[quote=dexter;48641]
Quote:
A másik kérdésedre, nekem 1400 hekin van 3 kocsmám, mert 2-t foglaltam valakitől, és valamiért nem bontottam el. Ugyanilyen okból néhány kőbányám is van, de ez hamarosan elveszti aktualitását:):) |
[quote=Synkel;48642]
Quote:
Már csak 1 kérdésem lenne. Az az 1 kocsma minek neked? |
Engem néha ez zavar meg, hogy valami van írva a súgóban, itt meg valaki "tapasztalt" (mert én ugye nem érthetem az itt leírtakat) írja, hogy a szieszta nem véd ezt, meg azt. És még én vagyok a buta. Ez érdekes.
|
Quote:
|
Akkor bocsi a hüle kérdést.
|
Valaki azt írta, hogy a szieszta védi a katonaságot, tehát védelmet ad (érdekes, őt senki nem oktatta ki). Most akkor csak és kizárólag a toli akciók ellen véd, vagy a katonai védelemben is segít. És ha igen, hány %-ban?
|
ki kit nem oktatott ki? :eek:
a szieszta nem 1 eloleny, hanem pihenessel toltott pihenoido, szunyoka, aluszka. es olyan ragados, hogy az ellenfel TOLVAJAI elalmosodnak tole es ezert nem mind1ik tolvaj lop, tehat kevesebbet visznek, gyujtanak, gyilkolnak. hol van ebben a hadseregre vonatkozo barmilyen celzas? ebbol kovetkezik, hogy nem hat a seregek ellen. olvasd el a sugot legyszi. fajok/orias/specko dexter. kerdezel sok temaban mindenfelet, de elobb tedd mar meg, hogy elolvasod a sugot. es ha vmi nem vilagos, akkor kerdezz. vagy ha nem talalod akkor erdeklodj. |
Quote:
Tehát ha lopod fele annyit kapsz, tekit, pénzt, rúnát, nyerset, mind1. Varigyilok, tekercslopás semmit sem ér, ezért gyújtani kell minden óriást, arra nincs mallusz, tehát ugyanúgy fog égni, mint egy ork, gnóm, elf vagy bármi más. Röviden ennyi, SS - el azért egyetértek, szívesen segítünk, de olvasgasd a súgót! |
Quote:
Az óriás nem gyullad ugyanúgy, mint a többi faj. |
All times are GMT +1. The time now is 12:00. |