![]() |
Azt!
MINDEN REGGEL :D :D :D |
meg az utánpotlás is jöhet.....
szigoruan sport szempontbol...:D |
nekem elég lenne a sulink aerobikválogatottja is:D
|
sziasztok:)
|
nem szép hogy ránk nem gondolaz.....:(
mi is szíívesen megvizsgálnánk a erobikosékat... |
Szasz Gábor!
Kérdés óhaj sóhaj? |
Hát én csak annyit szeretnék kérdezni hogy milyen életkor az amikor el lehet kezdeni rendszeresen járni konditerembe, vagyis az mikor van amikor már rendesen kifejlődtek az izomcsoportok, annyira hogy már gyúrni lehessen rá:)
|
szerintem ez nem csak fiziaki érettség kérdése. elég összetett sport(?, bár többek szerint CSAK kox zabálásbol áll) minthogy konkrétan csakis az izomfejlődés kerüljön előtérbe. megfelelő szellemi felkészülés ugyanugy nem árt mint a bemelegités. szerintem.
|
Akkor jó:)
Bár elég fiatal vagyok és nem járok csak egy hónapja de elég szépen fejlődgetek, de sokan mondják hogy ilyen fiatalon még nem lehet elkezdeni mert jobban károsodnak a még kialakulatlan izomcsoportok és hogy nem éri meg, pedig szerintem nagyon jó érzés látni hogy nem egy pálcika ember vagyok akit elfúj egy gyenge fuvallat hanem van rajtam valami izom is:) |
15 év felett szerintem már elkezdhető az edzés... De én amondó vagyok, hogy kox még 20 év alatt nem jó dolog... Amig az ember fiatal addig még nem kellene nagyon keményen edzeni... Amig fiatal vagy fejlődsz simán és gyorsan :-)
|
All times are GMT +1. The time now is 03:35. |