![]() |
Quote:
|
támadáshoz belefokoz népességet. komoly felkészülést igényel egy ilyen ország.
|
És azt mondjátok meg hogy minek kell egy ilyen ori. Van egyáltalán olyan ori amit nem lehet beütni 90% barakk nélkül. Meg azt is megkérdezném, hogy kinek volt ilyen, ha volt egyáltalán. Az nem érdekel, hogy már látott ilyet. Köszönöm!
|
Quote:
A-ban TF Elf igen nehezen üthető. :D (Ha nem TF akkor sem sétagalopp) |
Sziasztok!
Kiváncsi vagyok a véleményetekre. Én óriás hadis vagyok normál 3.-dik szinten tudós személyiséggel, szövetségben. A szövetség nem hiperaktív hanem napi 2-3-szori aktivitás és én VIP nélkül vagyok 952 hekin ház 18% barakk 42% de még épülőben van 36 úgyhogy az felhön olyan 45-46%-ra kovácsműhely 2% tanya 13% raktár 1% fatelep 3 kőbánya 2 fémbánya 3 agyagbánya 3 őrtorony 10% kocsma 6 templom 8% bank 1% Érdeklődéssel várom a véleményeket |
Quote:
|
Szerintem alapvetően jó. Zavar valami benne de nem tudom megmondani hogy mi. Szóval szerintem alapvetően jó. A kocsmában egyetértek vityuval. Meg talán a bányák sem kellenek. Azzal a 3 bányával nem mensz semmire. Napi két hektárt ha beépítesz vele, talán annyit se, ha jól gondolom (saját tapasztalat). Szerintem inkább a kovácsot húzz fel a bányák helyére hogy ne kelljen venni a fegyvert mert az sem fillér a G-ben! Bár ha van egy törp szövid akkor az más, de akkor meg nem kellene se kovács se bánya.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Én pl most csinálok egy hasonló óriást, aminél tovább faragtam a tanyákból a barakk javára, mert folyton távolozva nem kell a sereg otthonra -a lovak pedig amúgysem védenének túl sokat. Így 51% körüli barakkal lehet menni majdnem 10% templom mellett. Egészen tetszik az éplistám :) |
All times are GMT +1. The time now is 09:27. |