![]() |
Quote:
|
Azta... Hogy úgy. Fogalmam nincs. :'(
|
Fura... pedig miután a Remy-féle letöltött program nem ment, leszedtem egy másikat, azzal legalább odáig eljutottam hogy nem vág ki egyből. Most kereshetek egy másik verziót, amelyik a szerverekig is elenged :D
|
:D:D:D:D Az egészben azt nem értem, hogy én simán leszedtem, felupdateltem, és megy. :( No mindegy, muszáj lépnem. Holnapig még gondolkodom, hogy mi lehet a gond. Mert Remy 100%-, hogy tud játszani, szóval az ő linkje biztosan működik. (Illetve kéne működnie, nem értem, hyoghogy nálad nem megy... Remyvel már játszottam.)
|
Quote:
|
Quote:
na örömmel jelentem veszem a fáradságot és holnap sztem letöltöm én is, v holnap után. mivel mmorpgben egyértelműen wow felé hajlok leírná még itt egy wowos a véleményét a játékról beelordon kívül is? |
laci nekem egy honlapról leszedett installálóval ugyanez volt. tök ugyanez. nem az eredeti honlapról szedtem hanem googleben kerestem. te honnanm töltötted le?
|
Quote:
De TÁDÁMMM!! Azt hisze, valamit sikerült hozzátöltenem, mert most nekiállt keményen frissíteni, még van vagy 2 órám amíg minden lejön. Csak fura hogy ez nem ment magától, úgy kellett kibogarásszak valami linket egy 2 megás patch-hoz, ami aztán elindította itt a folyamatokat. |
Quote:
|
Quote:
nem értem mert pl c&c 3 az megy 1440x900as felbontásban, meg realturnament 2004 és maxon megy.... lehet hogy ez a játék nem csípi a geforce videokártyát? vagy csak az én vidikártyámmal van baja? :p na mindegy amennyire most akadozik az már teljesen tűrhető úgyhogy ki fogom bírni :) viszont ha már itt tartunk bekéne újítanom vmi vidikártyát :D Gee, mit ajánlanál? :D ja és tudom kell hozzá az alaplap foglalata, azt elmondanád hol tudom megnézni hogy milyen? :D |
All times are GMT +1. The time now is 22:00. |