Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   CABAL Online (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3032)

laci 10-05-2008 20:56

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 192850)
Igen, de keress olyan csatornát, ami nincs tele.
A Jupiteren általában az 1-es, 3-as, 6-os, 12-es, 19-es szokott tele lenni.
A channel mellett van egy ilyen kis bigyó, ha sárgás, akkor van hely, ha tök piros, akkor tele van.

De nem ad ki választási lehetőséget, elindítom a játékot, bejön a logo, aztán csak a belépő ablak: név, jelszó, save ID, ok/exit, és már kezdi is tölteni a szervert. Aztán kiírja hogy nem sikerült csatlakoznom, próbáljam később... hát mit szúrok el már megint? :confused::confused:

[HTPA]GeeForce 10-05-2008 20:57

Azta... Hogy úgy. Fogalmam nincs. :'(

laci 10-05-2008 20:58

Fura... pedig miután a Remy-féle letöltött program nem ment, leszedtem egy másikat, azzal legalább odáig eljutottam hogy nem vág ki egyből. Most kereshetek egy másik verziót, amelyik a szerverekig is elenged :D

[HTPA]GeeForce 10-05-2008 21:08

:D:D:D:D Az egészben azt nem értem, hogy én simán leszedtem, felupdateltem, és megy. :( No mindegy, muszáj lépnem. Holnapig még gondolkodom, hogy mi lehet a gond. Mert Remy 100%-, hogy tud játszani, szóval az ő linkje biztosan működik. (Illetve kéne működnie, nem értem, hyoghogy nálad nem megy... Remyvel már játszottam.)

laci 10-05-2008 21:10

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 192855)
:D:D:D:D Az egészben azt nem értem, hogy én simán leszedtem, felupdateltem, és megy. :( No mindegy, muszáj lépnem. Holnapig még gondolkodom, hogy mi lehet a gond. Mert Remy 100%-, hogy tud játszani, szóval az ő linkje biztosan működik. (Illetve kéne működnie, nem értem, hyoghogy nálad nem megy... Remyvel már játszottam.)

Én vagyok itt a problémás gyerek :D

dreaman68 10-05-2008 21:12

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 192838)
így összefoglalva sokkal jobb mint a wow.

nanana csak minimum 1 éves tapasztalat írjuk le ilyen csúnyán:D
na örömmel jelentem veszem a fáradságot és holnap sztem letöltöm én is, v holnap után. mivel mmorpgben egyértelműen wow felé hajlok leírná még itt egy wowos a véleményét a játékról beelordon kívül is?

Druida 10-05-2008 21:13

laci nekem egy honlapról leszedett installálóval ugyanez volt. tök ugyanez. nem az eredeti honlapról szedtem hanem googleben kerestem. te honnanm töltötted le?

laci 10-05-2008 21:17

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 192858)
laci nekem egy honlapról leszedett installálóval ugyanez volt. tök ugyanez. nem az eredeti honlapról szedtem hanem googleben kerestem. te honnanm töltötted le?

Először a Gee-féle torrenttel próbálkoztam, de az nem jött. Aztán leszedtem a Remy-féle középső linkről, az folyton kivágott telepítés után. Végül leszedtem az eredeti honlapról, de azzal van ez a gond hogy nem ad ki választási lehetőséget, egyből csatlakozni akar valamilyen szerverhez, ami persze nem sikerül.

De TÁDÁMMM!! Azt hisze, valamit sikerült hozzátöltenem, mert most nekiállt keményen frissíteni, még van vagy 2 órám amíg minden lejön. Csak fura hogy ez nem ment magától, úgy kellett kibogarásszak valami linket egy 2 megás patch-hoz, ami aztán elindította itt a folyamatokat.

laci 10-05-2008 21:18

Quote:

Originally Posted by dreaman68 (Post 192857)
nanana csak minimum 1 éves tapasztalat írjuk le ilyen csúnyán:D
na örömmel jelentem veszem a fáradságot és holnap sztem letöltöm én is, v holnap után. mivel mmorpgben egyértelműen wow felé hajlok leírná még itt egy wowos a véleményét a játékról beelordon kívül is?

Le fogom, csak induljon már el :D

Druida 10-05-2008 21:34

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 192849)
Druida:

Húzd le:
a rendering distance-ot 3-asra
a shadow-ot 2-esre
a blur-t 2-este
a water effect-et 3-asra.

Kapcsold ki:
Snow, rain, wind-et

Ezek eszik a legjobban a gépedet.

elég ciki de még így is akadozik :(
nem értem mert pl c&c 3 az megy 1440x900as felbontásban, meg realturnament 2004 és maxon megy.... lehet hogy ez a játék nem csípi a geforce videokártyát? vagy csak az én vidikártyámmal van baja? :p na mindegy amennyire most akadozik az már teljesen tűrhető úgyhogy ki fogom bírni :) viszont ha már itt tartunk bekéne újítanom vmi vidikártyát :D Gee, mit ajánlanál? :D ja és tudom kell hozzá az alaplap foglalata, azt elmondanád hol tudom megnézni hogy milyen? :D

All times are GMT +1. The time now is 22:00.