![]() |
Ujabb pici csodat hoz a golya
Szandika a buszke hordozoja Bekesek letszama eggyel gyarapszik Nem hinnem, hogy barki ezert haragszik Sot mi egyutt orulunk veletek Hogy egy uj kis Hoditost kepeztek! :D |
No comment...
Mostmár késő Akkor még nem láttam Mi vár rám, s Terád, De titokban halgattam Szíved minden szavát. Hallottam mind A hazug szavakat, Láttam mindazt, Mi örökre vágy maradt. Elmúlt a remény, Az álom szertefoszlott, A vágy elvetélt, S beléd vetett hitem Végleg a porbahullott. 2006.03.15. |
ez anygon szép, de nagyon szomorú is :( de azért köszi szépen
|
egyetertek phoenixszel... ez a vers egyszeruen gyonyoru, de rettenesen szomoru...
|
Quote:
Versed gondosan olvasom, Szépségén felderül mosolyom. Szomorúsága míg lelkem mélyén hat, Könnyem csorgása elnem apadhat. |
Quote:
Már én sem szonorkodok Fájt, de ezen végül Úgyis továbbjutok. |
Vár a kroki, vár a cápa,
ma sem leszünk ott hiába. Rövid ez a vers, tudom, a rovaroktól undo... ööö... se félek! :D |
Quote:
Mind, mind evett S látom mára Elűzted a telet :D |
Tökre vág az unalom,
Gondoltam nektek leírom, Ezzel is elütök néhány percet, Amíg várom a fél hetet. Ugyanis akkor van vége az órámnak, Mehetek arra,hol a madarak sem járnak. De az messze van még,mit tegyek hát? Zúzzam szét az ellenség országát? Nekem nem kell a balhé mára, Tehát tedd a kést a tokjába. Lopjam szét a tekercsek hadát? Az ellennek csesszem el a napját? Vagy álnokul rengessek,vagy gyilkoljak? Rá se jöhessenek ki volt az? Nem, nem! Ma ezt nem teszem. Ma ezekhez sincs kedvem, Tehát ne féljetek tőlem, Nem fogok ártani nektek sem. Nekem nem kell a balhé mára, Tehát tedd a kést a tokjába. Amúgy nagyon tetszik a topic,de eddig csak nézőként voltam,igaz régen én is sok verset írtam,de azok inkább ilyen semmitmondó mélabús versek voltak. Én nem szerettem őket. Na mindegy. Sok sikert továbbra is minden versírónak! :) |
úgy látom kissé leállt a topic,pedig abban reménykedtem,hogy elkezdtek a versem miatt isteníteni.
|
All times are GMT +1. The time now is 01:01. |