![]() |
Bocsi, de inkább mentem a strandra párbaj helyett...
sztem is jó ötlet lenne, ha szeptembertől folytatódna a sorozat... |
Nekem is volt programom :)
3. hely ígyis meglett:) király:) |
Quote:
Nem értem, hogy miért nem jó neked ebben, ha ebben atopicban teszed fel a kérdéseket :o |
Pool meg lehet mutatni lesz még MAJD Vale álltal rendezett párbaj.
Be lehet mutatni és lehet elsőnek lenned:) (ezzel a párbajjal amugy is cska 1 ember került pluszban eléd) Bár engem egyszer ütögettél de akkor te jöttél ki rosszabbul belőle... Nem hiszem,hogy a 3 elötted lévő közül bármelyeket azért hagynád le azon a 10ből 8párbajon mert őket leszeded:)(Bár ha Vale félét nézzünk ellenem 2:2) Mindneki másképp szeret párbajozni az én sitlusomra nem volt még alkalmas párbaj:D:D Ha meg csak 2 jelentkező lett volna gondolom Vale megfontolja a párbaj elhalasztását de voltunk 6-an. Az,hogy 2 indult el már más dolog. |
Na vale folytatod ez a sorozatot vagy lezárod?
Nme kell itt 2évig húzni vagy zárd le vagy folytasd már most mert így 0 szintű az egész:P Ha meg folytatod jó lenne szólni időben:P |
m és bódottág hogy van aki már szeptember 1.-jén a suli kezdés után már idejön pattogni hogy jáccunk már jáccunk már :D véletlenül nem vagy rokonságba Prokvitsák Maúnikával kedves Máté ?:D:D:D
|
Quote:
Hétvégére csinálok egyet, legkésőbb szerdán :) Quote:
|
Quote:
|
Dragi tréfarépát vacsizott :p:D
|
Quote:
Pfff Mint ahogy terra mondta: Már kérdeztem tőle msn-en,hogy folytatja vagy sem... Aztmondta belök egyet hétvégére hát azóta eltelt (emlékeim szerint) 2 hétvége:D Én magát a szüneteltetést sem értettem ,hogy miért? Akkor is nyár volt amikor elkezdödött nem hirtelen lett nyár egyszer csak nyár. Amágy ténlög nágy bádogság a szeptömbör 1, mört vígre folytatás kűvötkűzik;) |
All times are GMT +1. The time now is 07:04. |