Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Hódító 7.0 beta (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2972)

Betelgeuse 05-18-2008 12:07

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 175227)
Nekem is a távolozási számbeírással van egy kis gondom. Rendszersen előfordul, hogy beírom a számot, kattintok, mire azt mondja, hogy helytelen, azt a számot írjam be ami az ablakban van. Kiad egy másik négyjegyűt, és azzal már működik. Eddig nem volt ebből gikszer, de ha időzített távolozásról van szó, és 2 mp-vel kv előtt eljátssza, abból probléma is lehet.

Miért nem a helyes számot írod be?:) Eddig kb 50x kellett számot beírjak és nem volt ilyen gondom, de kezdem akkor is nagyon idegesítőnek tartani. Nem tudom miért nem elég körönként 1x beírni mire jó a 20 perc.

Valezius 05-18-2008 12:21

Quote:

Originally Posted by Betelgeuse (Post 175228)
Miért nem a helyes számot írod be?:) Eddig kb 50x kellett számot beírjak és nem volt ilyen gondom, de kezdem akkor is nagyon idegesítőnek tartani. Nem tudom miért nem elég körönként 1x beírni mire jó a 20 perc.

Engem nem idegesít. De egyszer nekem is volt, hogy mintha váltott volna a szám, mire beírtam...

Viszont ha a nemvipeseknek elég 3óránként, akkor itt miért nem? :)

Synkel 05-18-2008 12:38

Quote:

Originally Posted by Betelgeuse (Post 175228)

Meg fogsz lepődni, a helyes számot írom be.

Betelgeuse 05-18-2008 12:40

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 175229)
Engem nem idegesít. De egyszer nekem is volt, hogy mintha váltott volna a szám, mire beírtam...

Viszont ha a nemvipeseknek elég 3óránként, akkor itt miért nem? :)

A 20 perccel van bajom. Nézel egy távolt kv közben, kv előtt bekészíted még nem kéri, mire jön a kv és rányomsz kéri és ugrott a távol. Akkor megvan a megoldás: ne vipeljünk többet:)

Synkel 05-18-2008 12:47

Quote:

Originally Posted by Betelgeuse (Post 175232)
A 20 perccel van bajom. Nézel egy távolt kv közben, kv előtt bekészíted még nem kéri, mire jön a kv és rányomsz kéri és ugrott a távol. Akkor megvan a megoldás: ne vipeljünk többet:)

Ezzel egyetértek. Mármint nem a nem vipeléssel, mert azt nem szeressem, hanem azzal, hogy körönként egyszer elég lenne.

J.Ati 05-18-2008 12:50

Quote:

Originally Posted by Betelgeuse (Post 175232)

ez nem fog menni:(

A szövim is arra gondolt,hogy inkább nem vipel,de ez nincs viphez kötve!
De mindjárt megkeresem Ati hsz-ét erről.

Azért érdekes,hogy csak az aktív emberek jönnek panaszkodni…

J.Ati 05-18-2008 12:53

Megtaláltam:)

Quote:

Originally Posted by Sutir (Post 174862)
Vhol olvastam, h. ez a kód nem függ viptagságtól.

Ati, jól gondolom, h. ha vki nem viptag akkor neki elegendő a belépésnél megjelenő kódot pepöttyögni és ez a "távol-kód" nála nem játszik? Vagy vip nélkül is belekerülhet az 1%-ba?

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 174863)
Természetesen VIP tagság nélkül is kellhet neki ez a kód. Ez nem egy olyan, ami csak VIP tagoknak van, hogy a sok kedvezmény mellé valami rossz is legyen, ami másnak nincs. Ez mindenkinek lehet.

Szóval gyakorolni kell a számok írogatását

Betelgeuse 05-18-2008 12:54

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 175238)
ez nem fog menni:(

A szövim is arra gondolt,hogy inkább nem vipel,de ez nincs viphez kötve!
De mindjárt megkeresem Ati hsz-ét erről.

Azért érdekes,hogy csak az aktív emberek jönnek panaszkodni…

Ha ez panaszkodás akkor igen. De ne tegyék már tönkre az országomat azért mert valamikor valaki scripteket futtatott. Van olyan csoport ahol elég ha 1 ütést bekapsz rosszkor és véged...

J.Ati 05-18-2008 12:59

Quote:

Originally Posted by Betelgeuse (Post 175240)
Ha ez panaszkodás akkor igen. De ne tegyék már tönkre az országomat azért mert valamikor valaki scripteket futtatott. Van olyan csoport ahol elég ha 1 ütést bekapsz rosszkor és véged...

Félre értesz:)

Mivel az én szövim is kapta a számokat megértem a problémát!
Teljes mértékben igazad van!!

Csak itt ez a probléma, egyelőre panaszkodásnak minősül,ahogy én ezt észre vettem.
Pár ember,akinek nem kell írogatni fel se fogják milyen ez csak mondanak rá valami okosat és ezzel letudták a problémát.(ő részükről ti csak panaszkodtok)

Princ 05-18-2008 15:31

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 175227)
Nekem is a távolozási számbeírással van egy kis gondom. Rendszersen előfordul, hogy beírom a számot, kattintok, mire azt mondja, hogy helytelen, azt a számot írjam be ami az ablakban van. Kiad egy másik négyjegyűt, és azzal már működik. Eddig nem volt ebből gikszer, de ha időzített távolozásról van szó, és 2 mp-vel kv előtt eljátssza, abból probléma is lehet.

Igen, ez nálam is így van mostmár. Ráadásul a 'megbélyegzett' orimban szinte minden alkalommal kell számot írnom, a többiben meg nyugodtan használhatnék scriptet mert eddig ott nem kérte.

Én örülök annak hogy a scriptet használóktól már nem kell annyira tartani, nem baj hogy cserébe be kell írkálni a számokat, de ezen a rendszeren azért még van mit finomítani.

All times are GMT +1. The time now is 23:19.