Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Miről ismerhető fel a vérprofi játékos? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2819)

Synkel 03-14-2008 17:05

Quote:

Originally Posted by fefe013 (Post 165382)
Ezt azért bizonyítani is kellene....:D
Nem olvastad át a matekosok értekezését rendesen:p:D:D

Csak az érdekelt, hogy hasonló jellegű képletre gondoltál? Mármint kellő bizonyítás után:D

Serg 03-15-2008 12:54

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 165385)
Csak az érdekelt, hogy hasonló jellegű képletre gondoltál? Mármint kellő bizonyítás után:D

A képlet egyszerű:A tudás a nemtudás tudása...
Tehát vérprofi az, akit mások tartanak annak. Ö saját magára sosem mondaná mert mindig úgy érzi hogy van még mit tanulnia...:D

retekeger 03-19-2008 20:31

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 165327)
Mértékelméletből legalább négyszer bezonyítottuk be, hogy integrál a+b=integrál a+integrál b.

Egyszerűen a különböző feltétel rendszerek miatt muszáj volt.

Pedig mindenki tudta, hogy annak igaznak kell maradnia végig, mert olyan irányba építettük tovább az egész rendszert.
Valahogy struktúrálisan volt belekódolva, hogy márpedig ez igaz marad. Ergo én teljesen fölöslegesnek tartottam újra és újra bizonyítani.

Hali! Sztem azért bizonyítottátok be 4x mert ez tényleg nem igaz feltételek nélkül. Pl. ha az integrálási tartomány intervallum, és a,b korlátos valós értékű függvények, közös értelmezési tartománnyal akkor igaz.

De ha pl nem közös az értelmezési tartomány a:=ln(x), b:=ln(-x) akkor
a+b nem értelmezhető, vagy ha nem korlátosak a függvények: a:=1/x, b:=-1/x akkor a bal oldali integrálok nem definiáltak, míg a jobb oldal az integral 0 lesz ami meg definiált.

Nem kotozkodni akartam meg offolni, csak azt akartam mondani, hogy a matematikaban alt. nem szoktak többször bizonyítani valamit feleslegesen, mert olyankor azt latjak be inkább hogy a feltételrendszerek megegyeznek, vagy az egyik szűkebb mint a másik és visszavezetik az előző állításra.

Udv:k

J.Ati 08-28-2008 09:55

Akkor végre ez a kérdés is megválaszolva:)
Csak érezni kell a rezdüléseket és erre nagyon kevés ember képes,de egy biztos.
Hüpike vérprofi és most nem gúnyolódni akarok, biztos vérprofi ha más állítja róla.

Amennyi időt a gép előtt ülök és kattogok nekem már így is sok.
Ennél többet nem tudok lenni, ezért a rezdüléseket se fogom soha érezni.
Nem leszek soha profi,de nem csak én...
Ez olyan, mint a kiválasztott!
Kevés embernek adatik meg a nagy és hatalmas tudás.

Ati 08-28-2008 09:58

Javaslom a "Miről ismerhető fel a kötöszködő játékos?" téma megnyitását is. :p ;)

J.Ati 08-28-2008 10:03

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 188460)
Javaslom a "Miről ismerhető fel a kötöszködő játékos?" téma megnyitását is. :p ;)

Már majdnem megnyitottam a témát,de aztán rájöttem,hogy nekem erre nincs elég időm.
Szeretek kötözködni való igaz,de most nem erről van szó.
Sok helyen szólták már le a lassúsokat.
Betelt a pohár:)

Aki nem is járt még lassúban az meg ne szóljon be nekünk:)

Killer 08-28-2008 10:05

némá!!!lázad a nyugdíjjasklubb:eek::D:D:D

csabi 08-28-2008 10:42

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 188450)
Kevesen vannak, és vmiért olyan helyre tudtak kerülni, ahova az általatok említett profik eddig még nem. Nincsenek sokan...

ez nagyon magas labda:

azt hiszem anarchban sokan vannak és én is kerültem már oda, amikor elkezdtem játszani 4éve.. :D:D:D:D

amugy meg melyik profi tudja, h mi a célom? légyszives írja meg nekem mert lehet, h rosszul tudom. :)

Ati 08-28-2008 10:44

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 188461)
Sok helyen szólták már le a lassúsokat.
Betelt a pohár:)

Nekem személy szerint biztosan nem lenne hozzá türelmem. Szerencsére van 5. szinten országom, úgyhogy nem is tudom kipróbálni. :D

Redback 08-28-2008 10:48

Én személy szerintem nem tudom, hogy ki a profi, de egyet tudok:
Hiába veri végig egy ember a csopit, vagy akár az összes 5 szintet, valaki úgyis legyőzi, ha nem most, akkor majd holnap, ha nem holnap akkor a jövőhéten.

All times are GMT +1. The time now is 17:45.