![]() |
Quote:
Csak az érdekelt, hogy hasonló jellegű képletre gondoltál? Mármint kellő bizonyítás után:D |
Quote:
Tehát vérprofi az, akit mások tartanak annak. Ö saját magára sosem mondaná mert mindig úgy érzi hogy van még mit tanulnia...:D |
Quote:
De ha pl nem közös az értelmezési tartomány a:=ln(x), b:=ln(-x) akkor a+b nem értelmezhető, vagy ha nem korlátosak a függvények: a:=1/x, b:=-1/x akkor a bal oldali integrálok nem definiáltak, míg a jobb oldal az integral 0 lesz ami meg definiált. Nem kotozkodni akartam meg offolni, csak azt akartam mondani, hogy a matematikaban alt. nem szoktak többször bizonyítani valamit feleslegesen, mert olyankor azt latjak be inkább hogy a feltételrendszerek megegyeznek, vagy az egyik szűkebb mint a másik és visszavezetik az előző állításra. Udv:k |
Akkor végre ez a kérdés is megválaszolva:)
Csak érezni kell a rezdüléseket és erre nagyon kevés ember képes,de egy biztos. Hüpike vérprofi és most nem gúnyolódni akarok, biztos vérprofi ha más állítja róla. Amennyi időt a gép előtt ülök és kattogok nekem már így is sok. Ennél többet nem tudok lenni, ezért a rezdüléseket se fogom soha érezni. Nem leszek soha profi,de nem csak én... Ez olyan, mint a kiválasztott! Kevés embernek adatik meg a nagy és hatalmas tudás. |
Javaslom a "Miről ismerhető fel a kötöszködő játékos?" téma megnyitását is. :p ;)
|
Quote:
Szeretek kötözködni való igaz,de most nem erről van szó. Sok helyen szólták már le a lassúsokat. Betelt a pohár:) Aki nem is járt még lassúban az meg ne szóljon be nekünk:) |
némá!!!lázad a nyugdíjjasklubb:eek::D:D:D
|
Quote:
azt hiszem anarchban sokan vannak és én is kerültem már oda, amikor elkezdtem játszani 4éve.. :D:D:D:D amugy meg melyik profi tudja, h mi a célom? légyszives írja meg nekem mert lehet, h rosszul tudom. :) |
Quote:
|
Én személy szerintem nem tudom, hogy ki a profi, de egyet tudok:
Hiába veri végig egy ember a csopit, vagy akár az összes 5 szintet, valaki úgyis legyőzi, ha nem most, akkor majd holnap, ha nem holnap akkor a jövőhéten. |
All times are GMT +1. The time now is 17:45. |