![]() |
Quote:
Nyilván kellenek tartalékok, de nem hiszem, hogy annak kellene a játék fejlesztését hátráltatnia, hogy vannak, akik minél több, és minél biztosabb tartalékokat akarnak maguknak. |
Quote:
A teki azért nem kifejezetten biztos tartalék. Lopható, csorgatható, elraboltatható piacról hazaúton. Nem hiányzik mellé még egy nagyarányú veszteség, ami körönként jeletkezik. |
Quote:
De azt nem tudom megérteni, h miért baj az, ha vkinek "gyüjtőszenvedéje" van.:) Már el lett lehetetlenítve az alsóbb csoportokban való megalomániáskodás, most meg már a tartalékok is.... De szerintem nem mindenkinek az jelenti a szórakozást, h kb.8 éven keresztül keringjen itt a játékban személyiségeket hajszolva. Még a végén túl egyhangúvá lesz téve ez a játék! |
Quote:
Ha pedig teszemazt piacon tárolod -- amit továbbra se tartok szerencsésnek, hiszen ez a játék egyes funkcióinak egészen másra használása, mint amikre valók --, akkor a piacon továbbra se kopik, hiszen a javaslat nem érinti a piacon tartott tekercseket. |
Mielőtt valaki megírja, hogy miért nincs igazam, hozzáteszem, hogy pontosan tudom, hogy hol sántít ez a gondolatmenet.
Ugyanakkor ezt azzal ellensúlyozni, hogy el lesznek véve a tartalékok, azt hiszem, hogy nem ugyanaz a súlycsoport. |
Quote:
A módosítások során a kényelmi szempontok vannak általában figyelembe véve, hát ez nem éppen azt szolgálja.:D Akkor már tényleg csináljatok egy kopásig hátralévő idő kijelzést is, olvastam ilyet ötletként és emellett tényleg elviselhetőnek tartom ezt az új formát. |
Quote:
|
Nekem a körönkénti kopás nagyon is tetszik! Remélem lesz ilyen módosítás!!! Ha végiggondolod, akkor szerintem Te is érteni fogod, h miért.:D:D:D:D
Szerintem az igencsak nem azt eredményezné amit Te szeretnél! |
Quote:
Megkérlek, hogy hagyd el a fejlesztések témát, az ilyen offolásokra nincs szükség. Köszönöm. |
Ati, lehet nem szerencsés a piacon tárolni a tekit, merthogy az nem erre való. Akkor a kopás is csak arra a tekimennyiségre vonatkozzon ami még az adott fajnál bónuszt ad az egyes tudományágakban, és elfogadom akár a körönkénti kopást is. Mindenki benn tartja majd a tekijét az oriban, és mindenki gnóm lesz. azt annyi.
Nekem ez a nagy bajom ezzel a piac nem raktár szöveggel, hogy ha nem teszem piacra, akkor simán elfogy a következő szintlépésig még abban az esetben is, ha nem lopnak le. |
All times are GMT +1. The time now is 00:27. |