Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség az Anarchista csoporthoz (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=19)
-   -   Kérdések és válaszok az Anarchista csoporttal kapcsolatban. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=27)

Reni 03-24-2008 14:28

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 166769)
Az nem kizárt, de lekapcsolni nem tudod. :) Pontosabban ha minden mást lekapcsolsz mögüle, akkor az is szabaddá válik, és utána a többit visszakapcsolhatod, de ez elég macerás, és azt feltételezi, hogy minden országod anarchban van.

Valószínűleg így lehetett, és elnézést kérek, nem félreveztni akartam, megcsalt az emlékezetem.

Deni 03-24-2008 14:32

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 166769)
Az nem kizárt, de lekapcsolni nem tudod. :) Pontosabban ha minden mást lekapcsolsz mögüle, akkor az is szabaddá válik, és utána a többit visszakapcsolhatod, de ez elég macerás, és azt feltételezi, hogy minden országod anarchban van.

köszi a válaszokat :)
azt amúgy lehet tudni, hogy miért nem nem lehet főorit lekapcsolni ?

Ati 03-24-2008 14:33

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 166771)
köszi a válaszokat :)
azt amúgy lehet tudni, hogy miért nem nem lehet főorit lekapcsolni ?

Mert a főország "kedvezményezett" rengeteg esetben. VIP hétvégi, párbaj, összességében máshogy működik rá a VIP tagság mint a kapcsolt országokra, ahol kedvezmény van. Az ezzel kapcsolatos (VIP tagság) visszaélések mionimalizálása miatt nem lehet azt lekapcsolni.

Deni 03-24-2008 14:40

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 166772)
Mert a főország "kedvezményezett" rengeteg esetben. VIP hétvégi, párbaj, összességében máshogy működik rá a VIP tagság mint a kapcsolt országokra, ahol kedvezmény van. Az ezzel kapcsolatos (VIP tagság) visszaélések mionimalizálása miatt nem lehet azt lekapcsolni.

mondjuk nem értem, hogy miért jobb ha törlök egy orit, mintha lekapcsolok :)
bár valószínűleg nem látom át rendesen az ezzel kapcsolatos visszaélések lehetőségének széles tárházát. mindegy, azért köszi :)

ámi 04-24-2008 20:29

Jelenleg 1 országom van .Megbántam a faji választást de megváltoztatni már nem akarom.Az archaista csoport megoldás?

Zoli 04-24-2008 21:02

ezt hogy érted?

Zoli 04-24-2008 21:04

Ha ott reglsz orit, annak megint tudsz fajt választani...

Tsobi 04-24-2008 21:04

Quote:

Originally Posted by ámi (Post 171545)
Jelenleg 1 országom van .Megbántam a faji választást de megváltoztatni már nem akarom.Az archaista csoport megoldás?

Ha akarnád sem tudnád. Ha nem akarod törölni az országot,akkor indulj el vele,fejlődj és mikor teljesítetted a kritériumokat,akkor lépj szintet. SZintlépés után válthatsz fajt.

Zoli 04-24-2008 21:06

Azzal sem törlődik a faj, ha átrakatod magad anarchba

ámi 04-26-2008 14:27

Szintlépéskor fajt választhatok?Ezt nem tudtam.

Archaista csoportba össze kell kapcsolni az országokat?Ha össze kell akkor minden
belépéskor vagy csak 1-szer? Archaista csoportba ha nem lépek szintet 90 napon belül mi
lesz?Törölnek?Archaista csoportba megtehetem hogy 100 vagy 1000 országom van?

Archaista csoportban össze kell kapcsolni az országokat?

Az arhaista csoportban össze kell az országokat kapcsolni?

Ha igen akkor minden belépéskor?

Akárhány országom lehet ?Ha 90 napon belül nem lépek szintet mi lesz?

Ott van kezdőleg 72 órás védettség?

All times are GMT +1. The time now is 08:54.