![]() |
Na ne mááááá, ezt most mér kell? :(
Aki verekedni jön, attól elvesszük a sörét, és még teát sem kap :D:D |
a személyes ügyeket rendezétek L frivibe légyszives mert ez nem ide tartozik!!
de mindenkivel szívesen találkoznék :) |
a másik hozzászolás még h ez játék és nem kell véresen komolyan venni:)
|
Quote:
ezek elegendőek? :) No. Én sem szerettem volna,ha eldurvul a dolog .. ha vadnak mondanivalója akad,úgyis felhív... |
Gondolkozok rajta, hogy jövök :)
szerintem éttermes-sátras tali legyen... éttermet megfőzzük, sátorral tálaljuk és keresünk valakit aki meg tudja enni :) Tsobi te már hallottál olyan taliról ahol balhé volt? Itt sem lesz, de akkor se lett volna ha nem jössz elő ilyenekkel :) |
Vad, sokan örülnénk, ha mégis eljönnél, én is kíváncsi vagyok rád :))
Szerintem mindannyian képesek vagyunk értelmes, kultúrált beszélgetésre néhány hideg sör és jégbehűtött tequila mellett, biztos vagyok hogy Tsobi is :) |
Hmm...
Be aludtam... Most ébredtem.... Vissza olvastam... El szomorodtam.... Volt hasonló esetem... Persze találkoztam vele beszéltem vele de nem történt semmi, nem rúgtunk be együtt és nem puszival váltunk el.. ( igaz mindketten idősebbek voltunk ) Állást nem akarok foglalni mert mindkét oldalon vannak ismik.. Ráadásul nem ismerem a történetet és az "igazat" De! Egyet tudok ez így sehogy nem jó... Megoldás... A találkozó... Mindkettőtöknek ott a helye.. Emberek vagytok... Ahoz méltóan is kell viselkedni.... Emberek között lennétek.. És ők figyelnének titeket:-) Aztán ha gond van mindkettőtöket jól elagyabugyálnánk testvériesen:D:D:D:D Még sok badarságot lehetne firkálni de a lényeg: ez játék... Meg lehet mondani közmondásokat: Okos enged stb... Szal csak okosan és jönni a talira... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 21:36. |