Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megbeszélések (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=35)
-   -   Az 1A ban a klánlétszám malusz kiterjesztése vagy megszüntetése II (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2644)

Bogár 02-04-2008 17:06

ezt a részt itt folytatom...

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 156634)
nah most jól megaszontad :D
csak téves a gondolat menet
attól még hogy van néhány ország, akit nem érdkel ha szanaszét rengetik, vagy legyújtják, a többség nem így van ezzel

de ha ilyen "nyitott" szemmel olvasol, vajon azt a részt miért nem találtad meg, amikor arról volt szó hogy nem a saját érdekében van a módosítás?

én vagyok az idióta, hogy annyi időt szentelek rád, hogy elolvasom a hsz-ed.

:)

ebben a témában senki sem írta, hogy a közelmúltban romot csinált az országából egy sokfős klán. szerinted eléggé megalapozott az a javaslat? az 1/A események témában való "beszélgetés" után el tudom képzelni, hogy nem "haverkodsz" (és Serg sem) egyetlen olyan játékossal sem, aki egyfősként tengeti az életét (főleg, ha még annyira "gyengén" játszik, hogy szét is szedhetik), és aki elpanaszolhatta nektek, hogy milyen nehéz a kis klánok élete... ezek után mire alapoztátok a javaslatot? ezek után kinek az érdekében lenne a módosítás? :confused:
van egy tippem... nem sok játékosnak. és miért jó egy olyan javaslat, ami a többséget hátrányosan érintené, és előnyösen csak kb 1-2-t? :confused:

Xeper 02-04-2008 18:19

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 156643)
az 1/A események témában való "beszélgetés" után el tudom képzelni, hogy nem "haverkodsz" (és Serg sem) egyetlen olyan játékossal sem, aki egyfősként tengeti az életét

LOL
Keresd ki Serget!

Bogár 02-04-2008 18:42

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 156660)
LOL
Keresd ki Serget!

lécci ne csak a mondat elejét idézd be...

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 156643)
az 1/A események témában való "beszélgetés" után el tudom képzelni, hogy nem "haverkodsz" (és Serg sem) egyetlen olyan játékossal sem, aki egyfősként tengeti az életét (főleg, ha még annyira "gyengén" játszik, hogy szét is szedhetik), és aki elpanaszolhatta nektek, hogy milyen nehéz a kis klánok élete...

amúgy tudtommal amikor a téma indult, Serg még a régi orijával volt fent.

Xeper 02-04-2008 19:03

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 156664)

Miért? Semmi jelentésbeli változást nem okozott.

Quote:

Igen, akkor még azzal volt.
De érdemes tájékozódni. :)

Hóhér 02-04-2008 19:22

Quote:

mindez miben vág a témában?

Offoló :p

most Serg egyszemélyes klánnal van saját magával,és 50 kör alatt igen felütött a toppba 1 szeméyles klánként, és igen hozott magával annyi tartalékot, hogy ezt megtegye magától, és igen azért tud anynira játszani, hoyg tudjon klánnal ütni, és igen sokat éjszakázott, mert most játszik.

A témának semmi köze hogy Serg merre jár A-ban.
Akit ezek a dolgok érdekelnek, írjanak a Serg topicba, ne ide.

De ezt már írtam itt, csak lehet a csúúúúnyabogarak nem olvasták el a hsz-eket, de lehet hogy a topic témáját sem...

:confused:

LotR 02-04-2008 20:16

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 156667)
mindez miben vág a témában?

Offoló :p

most Serg egyszemélyes klánnal van saját magával,és 50 kör alatt igen felütött a toppba 1 szeméyles klánként, és igen hozott magával annyi tartalékot, hogy ezt megtegye magától, és igen azért tud anynira játszani, hoyg tudjon klánnal ütni, és igen sokat éjszakázott, mert most játszik.

A témának semmi köze hogy Serg merre jár A-ban.
Akit ezek a dolgok érdekelnek, írjanak a Serg topicba, ne ide.

De ezt már írtam itt, csak lehet a csúúúúnyabogarak nem olvasták el a hsz-eket, de lehet hogy a topic témáját sem...

:confused:

vannak emberek akik nem látnak v inkább nem olvasnak csak egyből demagóg módon reagálnak, hát ez van :)
Visszatérve csunyabogár én jelentkezem engem szétszedett az én klánomnál 1 töbfős klán...
igaz 1 volt a különbség és lehet jönni h ha malusz van akkoris megteszik, de erre azt mondom h igen védett a malusz amit védett ők ügyesebbek voltak és nem keserű a szám ize mint most..
Azokról a helyzetekről meg nem bszélek amikor szinte nem volt kit ütni mivel 2 klán emberkéi voltak csak felettem, nos malusszal is meggondolná az ember most meg nem is gondolkodik rajta inkáb békénhagyja őket....

All times are GMT +1. The time now is 15:06.