![]() |
ezt a részt itt folytatom...
Quote:
van egy tippem... nem sok játékosnak. és miért jó egy olyan javaslat, ami a többséget hátrányosan érintené, és előnyösen csak kb 1-2-t? :confused: |
Quote:
Keresd ki Serget! |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Quote:
De érdemes tájékozódni. :) |
Quote:
Offoló :p most Serg egyszemélyes klánnal van saját magával,és 50 kör alatt igen felütött a toppba 1 szeméyles klánként, és igen hozott magával annyi tartalékot, hogy ezt megtegye magától, és igen azért tud anynira játszani, hoyg tudjon klánnal ütni, és igen sokat éjszakázott, mert most játszik. A témának semmi köze hogy Serg merre jár A-ban. Akit ezek a dolgok érdekelnek, írjanak a Serg topicba, ne ide. De ezt már írtam itt, csak lehet a csúúúúnyabogarak nem olvasták el a hsz-eket, de lehet hogy a topic témáját sem... :confused: |
Quote:
Visszatérve csunyabogár én jelentkezem engem szétszedett az én klánomnál 1 töbfős klán... igaz 1 volt a különbség és lehet jönni h ha malusz van akkoris megteszik, de erre azt mondom h igen védett a malusz amit védett ők ügyesebbek voltak és nem keserű a szám ize mint most.. Azokról a helyzetekről meg nem bszélek amikor szinte nem volt kit ütni mivel 2 klán emberkéi voltak csak felettem, nos malusszal is meggondolná az ember most meg nem is gondolkodik rajta inkáb békénhagyja őket.... |
All times are GMT +1. The time now is 15:06. |