Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Filmek, sorozatok, TV (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=25)
-   -   dvd,mozi filmek (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2592)

Ati 05-08-2008 18:50

The Descent - A barlang

Hát... Biztos nem volt olcsó film, mert szép helyen játszódik. Itt akár valami nézhető filmet is forgathattak volna. :) De csak egy sokadrangú értelmetlen horror lett belőle.

Valezius 05-08-2008 18:53

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 173473)
Ezt a filmet néztem meg most!
Nem mostani,de jó volt:)

Hm, HBO-n láttam anno, de a végére már nem emlékszem :o

J.Ati 05-08-2008 22:54

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 173720)
Hm, HBO-n láttam anno, de a végére már nem emlékszem :o

Ha kedves leszel,kölcsön adom:)
Sőőőt kiírom neked és max egy sörödbe fog kerülni:D

vityu 05-09-2008 02:15

Ma néztem: Die hard 4.0. Röviden: tetszett.

Dr Rozi rendel 05-09-2008 08:31

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 173719)
The Descent - A barlang

Hát... Biztos nem volt olcsó film, mert szép helyen játszódik. Itt akár valami nézhető filmet is forgathattak volna. :) De csak egy sokadrangú értelmetlen horror lett belőle.

Igen-igen, az eleje bíztatóan indult... akár lehetett volna egy jó film is belőle... nem tudom miért kellett azokat az idétlen szörnyeket (akik mellesleg gusztustalanok is voltak) beletenni...
Szimplán a történet fő szálát követeve egy kiszabadulós filmet hepienddel, vagy éppen nem kiszabadulóst hepiend nélkül... de mindenféleképpen szörnymentesen...:)

Dr Rozi rendel 05-09-2008 08:33

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 173761)
Ma néztem: Die hard 4.0. Röviden: tetszett.

Nem szeretném rögtön lehurrogni, de ez a leggyengébb része...:) Rengeteg, a valóságtól nagyon elrugaszkodott elemet tartalmaz, és hiányoltam belőle Bruce humorát! :)

Ati 05-09-2008 08:37

Quote:

Originally Posted by Dr Rozi rendel (Post 173774)
Igen-igen, az eleje bíztatóan indult... akár lehetett volna egy jó film is belőle... nem tudom miért kellett azokat az idétlen szörnyeket (akik mellesleg gusztustalanok is voltak) beletenni...
Szimplán a történet fő szálát követeve egy kiszabadulós filmet hepienddel, vagy éppen nem kiszabadulóst hepiend nélkül... de mindenféleképpen szörnymentesen...:)

De a szörnyek nélküli rész is milyen volt már... Azért, mert VÉLETLENÜL belevágta a csákányt a társába a csata hevében, azért meg kellett ölni, és ő lett a nagy gonosz? Nem értettem, hogy miért van ennyire negatív karakterként beállítva, már az elejétől fogva az a leányzó.

Dr Rozi rendel 05-09-2008 08:46

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 173776)
De a szörnyek nélküli rész is milyen volt már... Azért, mert VÉLETLENÜL belevágta a csákányt a társába a csata hevében, azért meg kellett ölni, és ő lett a nagy gonosz? Nem értettem, hogy miért van ennyire negatív karakterként beállítva, már az elejétől fogva az a leányzó.

A film alapötlete az tetszett. Csinos lányok elindulnak barlangászni, eltévednek...
Régen láttam a filmet, de az elején az a leányzó kavart annak a férjével, aki elvesztette a családját? talán ebből adódik, hogy negatív szereplőként állították be... A film készítői minden, a "jó film"-hez való elemeket szerepeltetni akartak, kellett egy negatív karakter is :)
A szörnyeket éppen helyettesíthették volna egy ronda pasival... mondjuk... aki ott él a barlangban, és íjesztgeti őket :D

Ati 05-09-2008 08:59

Quote:

Originally Posted by Dr Rozi rendel (Post 173777)
az elején az a leányzó kavart annak a férjével, aki elvesztette a családját?

Nekem ez nem jött át... Sőt, még őt lökték bele a jéghideg vízbe is az elején. Na mindegy. :D

Tsobi 05-09-2008 10:00

Van ennek a filmnek egy folytatása is. A történet lényege ugyanaz,csak férfiak nők vegyesen,nagyobb és szebb a barland ill. a szörnyek is rútabbak.

Egyik este leadták egymás után mindkettőt a HBO-n. Meg lehetett nézni.:)

All times are GMT +1. The time now is 00:04.