![]() |
Alunak igaza van:
NAGYON kevés 1 ori!!! De jó pap holtig tanul, gyorsan felléptem, és regelek ezerrel. :D |
1 orival nincs sok értelme az anarchnak.. kivéve ha vmit ki akarsz próbálni kockázat nélkül.. de azért a 0 ori az igazi, lássuk be:P
(ez meg az 1024.hsz volt, de izgi) |
az anarchba én látok valamit amit más nem: egy rossz orival becsatlakozok egy min közepes szövibe azzal az ígérettel hogy följövök (azt egy kicsit be is hozom)és lám máris van egy besúgóm nem kell se gömbölni se térkaput nyitni minden megvan egyhelyen ha csak 3 orira is de van és tudtommal ezt nem tiltják a szabályok:D :D :D :rolleyes:
|
Quote:
:eek: :eek: Mivan? Ezt kajak még énsem értem, de az máris lejön hogy irtó egyenes és cseppett sem hátbatámadó gyerek lehetsz... |
ugyan ha sikerül beépülnöm hajaj egy két embert ugy ütöttem hogy vagy kétezer hellyel feljebb támadtam minden gond nélkül elvittem pár milliárdot meg pár száz hekit az meg nem is sejtett semmit mert a beépült ori volt a szövi varija :D
|
Quote:
|
ezt most hagyjuk ok.
|
Útálom ezt mondani, de LOL :D
|
Amit írsz az tök jó meg minden csak sajna ahogy hogy pölö én vagy sokan mások ezt megtegyük ahhoz hosszas műtéttel ki kéne operáltatnunk a gerincünket ám látom neked ilyen problémáid nincsenek.;)
Remélem "poénból" még haverkodsz is ilyenkor a szöviddel és amikor sírnak hogy szétverte őket vki akkor még kacagsz is rajtuk. Grat;) |
Steve,nem hinném,hogy komolyan kellene venni,amit ír :)
|
All times are GMT +1. The time now is 18:50. |