Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Képzés másik szintre mentésének limitálása (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2545)

Kutyuleee 12-12-2007 22:27

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 142727)
ketten teljesen mást godnolunk. melyikben van a hiba?

Sztem egyikben sem mert 2külön dologról beszélünk. amit te mondasz az az A-s klánok ellátása lentről. és ez így teljesen korrekt ahogy leirtad.
Én meg a lentiekről beszéltem, akik nem az A top klán címre pályáznak,mert nem jön be nekik a klán rendszer. Köztük is van nem 1 nem 2 0-24es kocka. akik már dúskálnak a vagyonban. nekik megérheti 1 komplett csoport piacát átemelni feljebb, mert a másik orijával jóval többet nyerhet ezzel mint amennyit veszit esetleg a fenti olcsobb kati árak mellett. főleg ha bejön a fagyasztosdi. a nagy katitermelő orit fagyizza, elötte szépen átjátsza a kati piacot, lead még annyi lóvét, hogy feltudja venni az egészet majd. és 1k kör múlva ellép a piaccal. így sokkal tartosabban tudja fentartani majd az árakat úgyhogy nála van a termelés egy nagyrésze is. És ez megfogja neki érni, mert mondjuk a félmilla kati, nem a levesbe megy, hanem egy másik piacra megy csak át.és ez csak 1 pld
kati kell a fentebbi termelőjének és az ép most utalta a vagyonát és nincs miből. sok esetben még így is jobban jár mintha tekiben küldi fel. 1, gyorsabban hozzájut a szükséges mennyiséghez. 2, lehet jobban megéri neki.
3.vki csak passióból szórakozik ezzel, mert ép ehez van kedve. Üritettek ki már napokra piacot,úgyhogy nem lenne újkeletü dolog ez sem.

Xeper 12-12-2007 23:27

Hóhér, Kutyuleee:

Az a vicces, hogy egy dologban egyetértetek:
A mostani helyzet nem szerencsés, mindenképpen módot ad visszaélésekre, és ezt korlátozni kellene.
A korlátozás módján lehetne vitatkozni, nem pedig azon, hogy ki miért és hol teszi tönkre a piacot (most az a lényeg, hogy valaki valahol mindenképpen megteheti).

Tsobi 12-12-2007 23:34

Lehet lassú a felfogásom,de most értettem meg konkrétan,hogy mit is jelenthet ez a lehetőség. Köszi skacok :)

Hóhér 12-13-2007 01:31

Quote:

Originally Posted by ErdelyMagyaria (Post 142766)
Azert mert 2x irtad le, meg nem volt 2x meggyozobb... :D:D:D:D:D:D :p

hidd el, tőled nem is vártam, ennél építőbb jellegű hozzászólást.

csak így tovább

;)

ErdelyMagyaria 12-13-2007 09:42

Koszi! ;)

:p

Ati 03-22-2008 19:05

Előráncigálom ezt a témát is, hogy eldőljön, kell-e vele valamit kezdeni, vagy sem.

Tsobi 03-22-2008 19:12

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 166451)
Előráncigálom ezt a témát is, hogy eldőljön, kell-e vele valamit kezdeni, vagy sem.

Részemről maradhat a mostani állapot! :)

Synkel 03-22-2008 20:02

Szerintem is maradhat így ahogy most van.

vityu 03-23-2008 00:34

Engem különösen nem izgat a dolog. Nem fogok a mostanival sem visszaélni, nem az a tervem, hogy megnyomjam azt a bizonyos "játék megnyerése" gombot.
De ha szerintetek lehet sok visszaélés, akkor hát áldásom rá! Ha nem, akkor viszont felesleges meló.

Tsobi 03-23-2008 01:10

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 166499)
Engem különösen nem izgat a dolog. Nem fogok a mostanival sem visszaélni, nem az a tervem, hogy megnyomjam azt a bizonyos "játék megnyerése" gombot..

Szerintem ha valaki használja ezt,akkor az nem visszaél-,hanem él a játék adta lehetőségekkel. Semmi elítélendő nincs benne.

All times are GMT +1. The time now is 16:05.