Kutyuleee |
12-12-2007 22:27 |
Quote:
Originally Posted by Hóhér
(Post 142727)
ketten teljesen mást godnolunk. melyikben van a hiba?
|
Sztem egyikben sem mert 2külön dologról beszélünk. amit te mondasz az az A-s klánok ellátása lentről. és ez így teljesen korrekt ahogy leirtad.
Én meg a lentiekről beszéltem, akik nem az A top klán címre pályáznak,mert nem jön be nekik a klán rendszer. Köztük is van nem 1 nem 2 0-24es kocka. akik már dúskálnak a vagyonban. nekik megérheti 1 komplett csoport piacát átemelni feljebb, mert a másik orijával jóval többet nyerhet ezzel mint amennyit veszit esetleg a fenti olcsobb kati árak mellett. főleg ha bejön a fagyasztosdi. a nagy katitermelő orit fagyizza, elötte szépen átjátsza a kati piacot, lead még annyi lóvét, hogy feltudja venni az egészet majd. és 1k kör múlva ellép a piaccal. így sokkal tartosabban tudja fentartani majd az árakat úgyhogy nála van a termelés egy nagyrésze is. És ez megfogja neki érni, mert mondjuk a félmilla kati, nem a levesbe megy, hanem egy másik piacra megy csak át.és ez csak 1 pld
kati kell a fentebbi termelőjének és az ép most utalta a vagyonát és nincs miből. sok esetben még így is jobban jár mintha tekiben küldi fel. 1, gyorsabban hozzájut a szükséges mennyiséghez. 2, lehet jobban megéri neki.
3.vki csak passióból szórakozik ezzel, mert ép ehez van kedve. Üritettek ki már napokra piacot,úgyhogy nem lenne újkeletü dolog ez sem.
|