Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Hódító 6.4 (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2541)

BimmBimm 12-11-2007 22:18

Bocs, nem tudom volt e szó róla, de az én limitált agykapacitásommal ezt a mondatot csak sokadszorra értettem meg.
"Segítségnyújtás esetén, szövetségeseim támadásakor részesüljek a zsákmányból:"
Biztos én vagyok gönye de ennél bonyolultabban nem lehett vna megfogalmazni?:D:D

Xeper 12-11-2007 22:34

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 142601)
Bocs, nem tudom volt e szó róla, de az én limitált agykapacitásommal ezt a mondatot csak sokadszorra értettem meg.
"Segítségnyújtás esetén, szövetségeseim támadásakor részesüljek a zsákmányból:"
Biztos én vagyok gönye de ennél bonyolultabban nem lehett vna megfogalmazni?:D:D

mondd egyszerűbben :)

BimmBimm 12-11-2007 22:37

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 142602)
mondd egyszerűbben :)

Ennyit kapok a cuccból amit a szövim üt.
:D
Nem az a baj ezzel a mondattal hogy érthetetlen, csak az hogy első olvasatra megérted úgy hogy a te ütésedből mennyit kapjon a szövid. (Nem én vagyok az egyetlen aki félreolvasta mielőtt megköveztek:)) És mivel nem veszed észre hogy bénán olvastad el, nem olvasod el újra --> nem is tudod hogy rosszul tudod.
Szerintem

Ati 12-11-2007 22:44

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 142603)
Ennyit kapok a cuccból amit a szövim üt.
:D

Huhh, hát ez nagyon nem igaz. Attól, hogy a szövid üt valamit, te nem kapsz belőle semmit, hacsak nem segítesz neki abban a támadásban!

Tsobi 12-11-2007 22:47

Segítene valaki? Gömbkeresés funkciót hol találom? Mert nem találom :p
Köszi előre is :)

BimmBimm 12-11-2007 22:49

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 142612)
Huhh, hát ez nagyon nem igaz. Attól, hogy a szövid üt valamit, te nem kapsz belőle semmit, hacsak nem segítesz neki abban a támadásban!

Jó tudom persze, de nem is abban volt a lényeg hogy én mit írtam hogy mi legyen helyette. Sőt nem is tudok jobbat, de ez szerintem akkoris félreérthető.

BimmBimm 12-11-2007 22:50

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 142616)
Segítene valaki? Gömbkeresés funkciót hol találom? Mert nem találom :p
Köszi előre is :)

A mentett gömbiknél fölül van hogy váltás részletes keresésre

Tsobi 12-11-2007 22:56

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 142618)
A mentett gömbiknél fölül van hogy váltás részletes keresésre

Nagyon hálás vagyok :)
Itt nem lehetne egy olyan,hogy meg lehessen választani,hogy melyiket szeretném kezdőként látni? a mentett gömbiket vagy a jegyzeteket? vagy mivel jegyzetek a menüpont neve,ezért fogjam be a szám? :p

BimmBimm 12-11-2007 22:58

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 142622)
Nagyon hálás vagyok :)
Itt nem lehetne egy olyan,hogy meg lehessen választani,hogy melyiket szeretném kezdőként látni? a mentett gömbiket vagy a jegyzeteket? vagy mivel jegyzetek a menüpont neve,ezért fogjam be a szám? :p

Igazán nincs miért:) És valóban érdekesen hatna hogy rákattintassz a Jegyzetek menüponra és befittyennek a kristálygömbök. :) Jó jez így:D

Tsobi 12-11-2007 23:01

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 142623)
Igazán nincs miért:) És valóban érdekesen hatna hogy rákattintassz a Jegyzetek menüponra és befittyennek a kristálygömbök. :) Jó jez így:D

Új menüpont? ;):D

All times are GMT +1. The time now is 02:56.