Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Bulik (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Évzáró buli a Szkarabeuszban? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2527)

[HTPA]GeeForce 12-08-2007 12:44

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 141351)
második megszólalásod?:)
nekem elég sok idő után következett el az a pont, hogy már nem írtam totál hülyeségeket (igen?:D), és nem ragadtam le ilyeneken, és kb akkortól indult meg a pozitív reakció kiváltása (nem mindenkinél...vannak akik utálnak, vagy nem kedvelnek innen most is, de én azt nézem kikkel vagyok jóban;))

és, hogy érdemben is hozzászóljak a topichoz...nem tudok eljönni (milyen meglepő:D), de mindenkinek jó szórakozást;)

Az utolsó bekezdésért megérdemelnél egy piros téglát :D Mijazhogy nem tucc? :( Pedig megismernélek szívesen :)
Főleg azután, ami a kvóziában van "közöttünk" :) (Jópár csoport, hála az égnek, nem kell félnem, hgyo leversz:))

Grabi 12-08-2007 16:50

rákerestem az utcára, tök jó.

csurka utca mellett a mosoly utca, ahol a rendőrség. mellette a kedves utca meg a gyermek tér és a béke utca.
kreatív dolog ez a névválasztás angyalföldön :)

Gyula 12-08-2007 18:32

Hadüzenet!

Monró: A Big Gun és a Gödölye egyesült csapatai összegyűltek az Örs vezér terénél. Csillogó vértek és éles kardok vannak nálunk. Tábornokaink Megindulnak kifosztani a Szkarabeusz kocsmát. Neked pedig mint gonosz kopasz kis törpének, mézzel kenjük be a tar fejed bőrét.

Gyula, Reaktor, Myth, Remedy, Arwen, Zsáni!

Dragi 12-09-2007 06:38

Akkor amíg még friss az élmény :) örültem hogy ott lehettem és találkoztam veletek :) Nagyon örültem :) Gee te meg remélem rendben hazaérsz :)

BigPi 12-09-2007 07:28

Sajnos nemtudtam ott lenni.
Ha akartok már pedig miért is nem akarnátok, akkor közzé tehetnétek néhány beszámolót és képet.

[HTPA]GeeForce 12-09-2007 10:29

Noshát. Köszönjük Monrónak az évrázó talit, örültem hogy ottvoltam!
Most rétem haza.
Draginak köszönhetően nem éheezett az okrom! ^^) /Köszi!/
Mindenkinek nyugodalmas jóéjszakát, még annyit maradok, hogy lépek A-ba, úgyhogy Remy, ha akarsz még fedezni, akkor most még tudsz bontani az 5. helyre. :)
Köszönöm, és jóéjszakát. :)

Gyula 12-09-2007 12:50

Én is köszönöm nektek ezt a jó hangulatú bulit.
Kár, hogy kevesen voltunk.

Nálam vannak képek, nem sokára felteszem őket.

Grabi 12-09-2007 13:13

köszönöm a lehetőséget, hogy ott lehettem és kicsit közelebbről megismerhettem játékostársaimat. köszönöm monronak is, hogy lemákolt a pókerben, lekötelezett :)

[HTPA]GeeForce 12-09-2007 13:15

Igen... Az a 9-es a végére IRTÓZATOSAN DURVA volt.... :D:D:D:D Megérdemelt egy kis tapsot. ;) Főleg, hogy az első 4 lapnyi flopban neked volt Ász-od. :D Az ilyen pillanatokat imádom a kártyában. :) Szerintem ettől izgalmas. :)

Dragi 12-09-2007 13:54

hát az nem volt semmi :)))

All times are GMT +1. The time now is 14:34.