![]() |
Szerintem az óriás-tudós a legjobb beállítás. Már minden fajt kipróbáltam, de ez tetszik a legjobban.:) :) |
1k hekin olyan szívesen vertem volna szét egy óriást a törpémmel, de sajnos történt egysmás. A lényeg, gusztustalannak tartom h csak óriás meg gnóm játszható sokáig. Vesszenek! :D
|
játszható más is sokáig.. csak tudni kell vele bánni;))
:p |
600 hekin ember toli (nem az en altalam legjobbnak tartott faj, csak unatkoztam, es gondoltam megvalaszolom a kerdest a forum elejen)
92 tanya eleg 3,47 korre 45 templom 5850 vari 215 kocsma 11180 toli 65 barakk 3380 ijasz 113 haz 7345 ember 65 ortorony 3380 ijasz 5 raktar biztonsagos faj, semmibol sincs olyan sok neki, de 4/L 80%at le tudja lopni, nem tudjak artozni (kiveve az igazan nagyvarik) es sereggel se fer be hozza sok ori |
csak bármelyik hadi :)
tolist meg ki kell élezni nincs mese. amíg a többi tolis TF neki is annak kell különben kitekizik. bár ezt is egy félelf lazán kitekizi, de tény ez egy biztonságot játékot igénylő faj és orifelépítés |
Quote:
|
ennek az orinak az a legnagyobb elonye a tobbi tolis felelffel szemben, hogy lehet hogy egy felelf kitekizi, viszont ha a felelf rossz helyre nyul es eszreveszi egy szovi, akkor 2 nap mulva mar csak a torles gomb marad neki, ezt az embert azert igencsak nehez tonkrevagni.. mondjuk szamomra az elf tudos gazdalkodo tetszik 600 hekin 3,5k betonijjal, 20k varival es 5k tolival, na meg a gnom tudos vandor tulelo 60% barakkal ijelit felallassal 12% kocsma 8% templommal, nem gyenge parositas :D
|
ezt az embert is át lehet mészárolni simán.
a félelf hátránya h befedhető. örülök h egyeseknek máris 3 szemes kombokban forog az agya :) |
kivancsi lennek ra, hogy tuvalu milyen fajjal koroz a hodito vilagaban, es hogy milyen strategiaval nyomja :)
|
ez az ember ori harmatgyenge. egy értelmes szövi 3 sereggel üti minimum. pont embernek adsz 10% barakk tornyot? GYENGEEEEEEEEEEEE
|
All times are GMT +1. The time now is 01:58. |