Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   1/A elf (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2223)

Princ 03-14-2009 17:30

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 205488)
a Tied is a "hulye kerdesre hulye valasz" kategoria. :)

Na, látom adod a formád. :D

szoviet t56 03-16-2009 14:55

köszi a segítséget Princ bár én a templomot kicsit kevésnek tartom
szerintem min 10% annyi kell nem?

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 205454)
Nekem máshol van elfem, abból gondolva én evvel indulnék neki a későbbi javításoknak, módosításoknak, feltéve ha nem zavar a tekilopás (vannak őrültek akik még ilyen olcsón, csakazértis lopják. :)

19% ház
22% barack
20% torony
24% tanya
30 db raktár
6% kocsma
6% templom
25 db bank

15 körre van elég hely a képződő katonáknak. Vip kell hozzá. De semmi extra klán vagy elképzelés nincs mögötte.

ez nem is rossz de én 22% barakk helyett 20%-ra csökkenteném és a templomot 8%-ra
lehet még 5 bankot is lebontanék és templomot húznék fel abból is
10% templom elég?? (álltalánosítva kérdem)

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 205454)
Nekem máshol van elfem, abból gondolva én evvel indulnék neki a későbbi javításoknak, módosításoknak, feltéve ha nem zavar a tekilopás (vannak őrültek akik még ilyen olcsón, csakazértis lopják. :)

19% ház
22% barack
20% torony
24% tanya
30 db raktár
6% kocsma
6% templom
25 db bank

15 körre van elég hely a képződő katonáknak. Vip kell hozzá. De semmi extra klán vagy elképzelés nincs mögötte.

Ez elég jó de szerintem elég lenne 20-25 rakár ás 20 bank a többi meg menne templomra
olyan 10% templom álltalánosan sok, kevés, vagy pont jó??

Pepa 03-16-2009 20:22

6% templommal fel tudod tenni a varázslatokat 4-6 körre. csak a ht-t be kell állítani, hogy kv előtt, kv után és legalább 3 próba. Nem fogja elfogyasztani a készülidet, nem kell aggódni.

Ati 03-16-2009 20:24

Quote:

Originally Posted by szoviet t56 (Post 205485)
köszönöm a segítséget, remélem most betesznek mert eddig amit írtam 3 üzenetett nem tették be
vannak még segíteni akaró emberek

Off: ha az üzeneted nemigen szól másról, csak arról, hogy leszólod játékostársaidat, akkor ne is várd, hogy megjelenik, az ilyen üzenetnek itt nincs helye. Kifejezetten rossz bemutatkozás egy új fórumtagtól.

laci 03-16-2009 20:32

Quote:

Originally Posted by Pepa (Post 205620)
6% templommal fel tudod tenni a varázslatokat 4-6 körre. csak a ht-t be kell állítani, hogy kv előtt, kv után és legalább 3 próba. Nem fogja elfogyasztani a készülidet, nem kell aggódni.

Neked hány hektáron sikerül 6% templommal 4-6 körre felrakni a varázslatokat? Nekem 10%-al is csak 2-3 próbából teszi fel őket a ht, területet nem mondok, de az A felső harmadában. Ha ilyen bénák, azonnal lecserélem a mágusaimat :D

Pepa 03-16-2009 21:02

Quote:

Originally Posted by laci (Post 205622)
Neked hány hektáron sikerül 6% templommal 4-6 körre felrakni a varázslatokat? Nekem 10%-al is csak 2-3 próbából teszi fel őket a ht, területet nem mondok, de az A felső harmadában. Ha ilyen bénák, azonnal lecserélem a mágusaimat :D

Most lebuktam, rosszul emlékeztem. 8% templom van és 4 körre teszi fel.

szoviet t56 03-16-2009 21:45

akkor max a kocsmákból veszek el mert úgy hallottam nincs nagyon rá szükség mert nem lopnak hanem földet foglalnak

Gyula 03-16-2009 22:01

Quote:

Originally Posted by laci (Post 205622)

Az elf mágusok elég ügyesek tudnak lenni. 10k heki felett raktam fel 36körre védelmet, hogy 6 vagy 8% templommal arra nem emlékszem és az igaz hogy ebböl nem csináltam rendszert.

Szerintem, hogy 6-8 vagy 10 százalék legyen a templom azt leginkább a környék hadisai határozzák meg, ha nem kell anniy barakk akkor lehet több templom is. De általában 6-8% elég szokott lenni magasabb hektáron is.
Helytartóban célszerü beállítani, hogy 85% alatt ne próbálkozzon a varázslattal és a faji varázslatra sem kell mindig elpazarolni a készültséget.
A stabil védelem sokkal fontosabb.

vityu 03-17-2009 00:49

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 205629)
De általában 6-8% elég szokott lenni magasabb hektáron is.
Helytartóban célszerü beállítani, hogy 85% alatt ne próbálkozzon a varázslattal és a faji varázslatra sem kell mindig elpazarolni a készültséget.
A stabil védelem sokkal fontosabb.

Ami miatt fontos a faji A-ban, az szerintem, hogy véletlenül se lehessen látni, hogy mekkora egységtartalék érkezik a piacról vissza. Engem egy elf gömbje sosem érdekel, úgyis éplistából támadunk, talán csak annyira érdekel a gömb, ha lehet csinálni, hogy mennyi a katonai morál. De ezt az éplistával, egy kis gondolkodással, és becsléssel, a teljes krónika mellett elég jól ki lehet következtetni, de egy orknál A-ban nem vészes 5% plusz barakkot felhúzni a pl 65% mellé felhúzni egy ütés erejéig az ismeretlen morál miatt.
Azt, hogy mennyi pénz van benn, faji nélkül is lehet látni, úgyhogy szerintem sem fontos, hogy mindig felkerüljön a faji varázslat. Többet jelenthet, hogy van készültség egy távolra, és esetleg ha szembe kell menni egy támadónak, akkor a vérszomjra.

Khazad-Dum 03-17-2009 09:00

[quote=Gyula;205629]Az elf mágusok elég ügyesek tudnak lenni. 10k heki felett raktam fel 36körre védelmet, hogy 6 vagy 8% templommal arra nem emlékszem és az igaz hogy ebböl nem csináltam rendszert.

Ez most komoly?! 36 kör. Valami gyorsitóval etetted őket?

All times are GMT +1. The time now is 22:05.