![]() |
ez igaz, termeszetesen a top 20-30%-hoz elegendo hekire gndoltam.
|
Sziasztok! :)
Lassan majd én is felkeveredek az a-ba. Azt szeretném kérdezni, hogy érdemes-e max pénzel fellépni, vagy legyen benn 1mlrd, a többi maradjon tekiben? Illetve még mivel nem tudom kihez lépek majd be, és mivel mondtátok, hogy szk-n nem telik az idő, ezt úgy kell elképzeljem, hogy ha nem választok személyiséget és fajt, akkor se mennek el a katonák? Vagy nem telnek a körök, de azért a katonák elmennek nyaralni? Illetve érdemes-e üres, félig üres országgal fellépnem? És még végül, ki mennyi bankot javasolna? 20 elég? Egyenlőre tanácstalan vagyok. Lécci segítsetek :) Még valami 90-es kat morállal érdemes fellépni, vagy javítani kellene rajta? :) |
Quote:
20bank szerintem bőven elég. |
ha 3-4 mrd benn van állandóra akkor kéne a 30 bank
|
És a katonai morálról mi a véleményetek? A 90-es morál, elmegy?
|
elmegy simán, nem olyan rossz az.
|
Még mindig nem léptem fel.
Már tapogatózom a leendő klánoknál, de hát nem kapkodom el. :) Jött egy újabb kérdés. Ha teszem azt én le vagyok pontilag maradva a klán többi tagjától, akkor a klánütések folyamán fel fogok zárkózni hozzájuk? Mármint én több födet kapok, mivel kicsi vagyok? :) |
Quote:
|
A felzárkózás akkor zajlik amikor a klánod földet veszít mert ott területől függően veszítesz földet pontosabban mindenki a területének bizonyos százalékát és ilyenkor a nagy ori nagyot a kis ori kicsit bukik
|
Quote:
Köszi a választ. :) Quote:
Akkor reméljem, hogy leütik hozzám őket? :D |
All times are GMT +1. The time now is 23:17. |