![]() |
Ati: oké, hogy nem érinti, ez csak egy példa volt. Ilyen simán előfordulhat normál csoportban is.
Ede: Ezt a részt a normál csoport 3/E szintjéről másoltam ki (épp abban az orimban vagyok bent) FELLÉPÉS A 2/B CSOPORTBA Megnevezés Követelmény Teljesítve Besorolás Játékidő 667 kör 254 kör NEM MEGFELELŐ 667 kör a minimum játékidő. Ha gyorsan TOP-ba kerülök, akár 667 kör alatt tudom teljesíteni a szintet. ;) Ati és mindenki: Boccs a kötözködésért, én csak nem akarom, hgo beégje valaki, aki nem akar orikat élezni, meg nem akar vagyon nélkül lépni a vagyonosok csoportjába. De mint írtam korábban, hajlok az ilyen jellegű 'lépési szigorításra', csak nem ennyire durva formában. Nem kell egyszerre égjen, meg romoljon a morál, meg csökkenjen a termelés, meg a többi. Ezek közül elég szerintem 1 is. Sőt. Szerintem a nagy heki sorik többsége mindenhol termelő. Egész egyszerűen, álljon le minden bánya, ha eléri valaki a 2000 kört. És ha pozitív egyenlege van, akkor a kajája is vesszen el, amit többletbe termel. És a kereskedők bankjai ne termeljenek kamatot (pénzvédés nyilván megmarad..) Ergó: ne tudjon semmilyen hasznot termleni, de ne amiatt legyen kötelező lépnie, hogy rágyújtják az országot, meg ilyesmi. |
Quote:
Alba, a termelés csökkenése, illetve a gyújtás erősödése épp azt a célt szolgálja, hogy ne lehessen milliárdokat utalni lefele. Ha már a piaci utalást nem lehet kiszűrni, ez is egy elfogadható megoldás. Pax: ha egy ország normál 5-ös csoport top 1-4 helyén tartózkodik 100k-s sorszámmal és kis kék nélkül ,arról én nehezen hiszem el, hogy pusztán a játék élvezete tartja ott évek óta. |
Quote:
Az újonnan érkezők annyi hátrányban vannak vele szemben, hogy nem tudnak annyi tartalékot összeszedni, emiatt soha az életben le nem ütik onnan. Ezzel pont az lenne elérve, hogy a mostani topos országok bebetonozódnának, és esélytelen lenne bárkinek is beérni őket. Ezzel szemben az egész topic célja pont ennek az ellenkezője: a most induló országok igenis be tudják hozni a topos országokat, attól függetlenül, hogy azoknak esetleg ott már hatalmas tartalékaik vannak. |
Quote:
ez nem lenne különösen vltoztatva, csak nem 1-2épület égne le, hisz ezt mindenki megmondta h nevetségesen kevés, egy több ezres országban(ami nem is csoda), hanme akár 1%is, csak az a kérdés h ilyen mértékű mikortól(én azt mondom h 4k topkörtől kéne, de lehet másnak más szám jobban teccene:D) a minimum földre szerintem is szükség volna, amit meg te mondassz, h ah valaki nem bírja megtartani az 1khekit az ne menjen fel 5. szinten 1k hekire, lépjen 600ról, hisz az a maximum arra meg h gyorsban 667kör, annak érdekében meg itt szólhatsz hozzá: Quote:
|
Oké, értem én hogy az a célja.
De ha felűzünk mindenkit az A-ba, akkor a mostani bebetonozott orik ott ugyanúgy vagyonosak lesznek, mint amilyenek az 5.4.3.2. szinten voltak. Ha egy friss orival utánuk megyek, akkor szerintem annyi történik, hogy nem (például) a 3. szinten, hanem az 1. szinten alakul ki a "soha az életbe utol nem érem, le nem verem" helyzet. |
Quote:
|
Quote:
az ilyet ha felkényszerítjük Aba ő ott elf-el lesz és végig fogja vegetálni a csoportot!és lefordul! nem hiszem h bebetonozá magát az A-ba amikor nem szereti a csioportot |
Pl amit Ede mond, az számomra is sokkal szimpatikusabb, hogy ha már mindenképpen brutális önpusztítás kerül bevezetésre, akkor a 2000 kört kéne feljebb emelmi. Ede 4000-res értéke tetszik!!!
Akik be vannak betonozva, azok szerintem már 4k körül járnak, sőt, szerintem át is lépték. Tehát további vagyongyűjtésre nem nagyon lesz lehetőségük. Viszont a friss oriknak az a bizonyos 83 nap szerintem elég kevés. Mondjuk egy 170 napos dologban simán kiegyeznék. Akkor legyen megemelve a morálromlá, a gyújtási arány, és álljon le a bányák termelése. Támogatom. De csak ha feljebb visszük a 2k topkör értéket. Érzésem szerint az rettentő kevés. |
Quote:
3/E az a lassú csopi és ott 667 kör a játékidő:) |
Nem tudom, hogy ki mikor hol mennyi pénzt ad kinek. Én pl senkit sem támogattam meg semelyik csoportban semmivel mielőtt lépett volna. De pl szívesen vagyok a TOP-ban, mert ugye az a csoport legjobbjainak a köre, és szívesen hadakozom velük, mint hogy 200 hekin lopkodjam a friss orikat nyersanyagra.. :)
De mondom. A lépésre kényszerítő dolgok mind elfogadhatóakká válnak a szememben abban a pillanatban, ha kitoljuk a 2k kört. |
All times are GMT +1. The time now is 20:43. |