![]() |
Quote:
Quote:
|
Quote:
ma mar 5 sikeres tamadason vagyok tul...amig lehet azert alljon az a karacsonyfa a 100-as mellett:) |
Quote:
Legyen mindkettő MF és legyen azonos a morál. Ezt 2200 ork lovas alulról átviszi. Ha tábornok, akkor már 2000 is (lefelé ide is kell 2200). Ennyit simán kiállít bármilyen hadi ori 200-on. Gnómnak 2800 paci kell, hogy felfelé beüsse ezt a hullát, egy gnóm meg röhögve hozza ezt a seregmennyiséget az 50% tekijével. |
Ami engem illet, még nem találtam hullát, akit ne tudtam volna beütni, pedig volt köztük érdekes falat is, akit csak azért próbáltam be, mert láttam a krónikában, hogy többen lepattantak. Hulla sose fogja tudni kiegyenlíteni a tekihiányból eredő hátrányát.
A legtutibb, ha semmit nem tartasz otthon amiért érdemes lenne sereget küldeni rád. Akkor már csak a bosszú marad, ami hazakísérést jelent általában, és alapjaiban borítja fel a számításodat:) Ha kitámadsz, bármelyik tisztességesebb hadiori befér min. 2-3 sereggel, és 5. szinten a betegség se elviselhetetlen probléma, mert a relatíve sok hulla miatt a hadisok általában tartanak pár kórházat. |
Quote:
Van még hullára specializálódott ori is :) |
Sziasztok!
Én régebben játszottam, és aztán abbahagytam, és most megint játszom! :D A lényeg hogy volt annó egy ilyen xls file-om, ami segített a támadásnál számolgatni... ;) Megvan az valakinek, vagy vmi hasonló??? |
Quote:
excel táblázatot meg te is tudsz csinálni végülis, csak a súgót vedd az öledbe :D |
Quote:
|
Quote:
guglival |
Hali!
Az egyik szövitagunk csinált egy új országot a meglévője mellé, és mikor újra belépett már az anarhista csop-ban találta magát. A kérdés az lenne, hogy van-e arra esély,hogy újra normál játékmódba legyen, vagy ehhez törölnie kell az országait?Szint: 4, ha számít. |
All times are GMT +1. The time now is 22:55. |