Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Hol tartalékoljuk a pénzünket?:) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=196)

Kutyuleee 07-07-2007 23:32

Quote:

Originally Posted by sasa (Post 108088)

Valószínűleg a katonák elég jók erre a célra, már ha van katona piac. Őket még a ht is kezeli, tehát kisebb a kockázat. És mészár után kifejezetten jó, ha azonnal fullos az ori. Bár ilyen irányú tapasztalatom nincs.

A katik vmivel jobbak mint a nyersi, mert stabilabb általában a piac. és kevesebbet kell gondolkodni az áron:D de a katinál rendben hogy kezeli a HT, és ez jó is egészen addig amig nem az ijaidat teszi ki az elitek helyet, meg hasonlók. ami közös hátránya a nyersivel együtt... hogy nem tudsz szabadságra menni egy könnyen, mert bukod a cuccot. Mondjuk nekem a tartalékom fele általában katiban van, a gyors újratöltés miatt... és azért mert minden megeröltetés nélkül lehet vele kaszálni ha jól teszed ki. nem egyszer vásárolták már fel a katijaimat másfélszeres áron.

maccos 07-25-2007 12:07

Én úgy csinálom, hogy amikor belépek, rögtön eladom a drágaköveimet, ebből jó kis pénzhez jutok. Utána a hadsereg, majd építés, utáma tekercsek. A végén meg eladom a felesleges nyersanyagokat.

Burning 07-25-2007 12:26

Quote:

Originally Posted by maccos (Post 111763)
Én úgy csinálom, hogy amikor belépek, rögtön eladom a drágaköveimet, ebből jó kis pénzhez jutok. Utána a hadsereg, majd építés, utáma tekercsek. A végén meg eladom a felesleges nyersanyagokat.

nem igazán látom ebben, hogy miben tárolod a tartalékot:o

Redback 07-25-2007 12:30

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 111767)
nem igazán látom ebben, hogy miben tárolod a tartalékot:o

Én se nagyon de nem akartam írni mert azt hittem hogy csak én nem értem :).Amúgy én tekikbe szeretem tartani a tarcsimat mert általában ahogy egyre magasabbb szinte kerülsz annál drágább a teki és pl 100k teki 5. szinten még csak 200-220 millát ér de 3. már többet szerintem.

Andrew 07-25-2007 12:39

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 111769)
Én se nagyon de nem akartam írni mert azt hittem hogy csak én nem értem :).Amúgy én tekikbe szeretem tartani a tarcsimat mert általában ahogy egyre magasabbb szinte kerülsz annál drágább a teki és pl 100k teki 5. szinten még csak 200-220 millát ér de 3. már többet szerintem.

na ez így nem éppen valós :)
alsőbb szinteken általában kevesebb tekercs van a csoportokban és ezért jobban ingadozik az ára
pl egyik 5-ös csopiban 1-2 hónappal ezelőtt 3k volt a tekercs ára, mostanában meg alig megy 2k fölé...

de ha a játék legfelsőbb szintjét nézzük, ott már-már értéktelen a tekercs az alsóbb csoportokhoz képest, mert amennyire én tudom, 600 körül mozog az áruk

u.i: megnyugtatlak, G-ben 100k tekercsért nem fogsz 220 millát kapni ;) már a 200 milla is jó ár :D

Redback 07-25-2007 12:41

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 111775)
na ez így nem éppen valós :)
alsőbb szinteken általában kevesebb tekercs van a csoportokban és ezért jobban ingadozik az ára
pl egyik 5-ös csopiban 1-2 hónappal ezelőtt 3k volt a tekercs ára, mostanában meg alig megy 2k fölé...

de ha a játék legfelsőbb szintjét nézzük, ott már-már értéktelen a tekercs az alsóbb csoportokhoz képest, mert amennyire én tudom, 600 körül mozog az áruk

u.i: megnyugtatlak, G-ben 100k tekercsért nem fogsz 220 millát kapni ;) már a 200 milla is jó ár :D

másban meg nem akarom tartani..De mondjuk a nyersi az növekszik fentebb nem?

Andrew 07-25-2007 12:44

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 111777)
másban meg nem akarom tartani..De mondjuk a nyersi az növekszik fentebb nem?

az nagyon is, csak azt meg nem lehet szállítani a csopik között :D:D

Redback 07-25-2007 12:46

mondjuk azt megcsinálnám hogy csak ház meg raki lenne az orimban és akkor elég sokát át lehet vinni :D

Redback 07-25-2007 12:46

meg némi toronyíj :D

Andrew 07-25-2007 13:12

és a visszaépítés? :rolleyes:

All times are GMT +1. The time now is 22:09.