Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   scriptek (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1959)

Ati 07-26-2007 09:12

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 112062)
nem tom milyen színnel kéne írni:(
MIÉRT NEM TETSZIK NEKTEK WAND ÖTLETE:confused:

Mert félmegoldás, ami a rendes játékosokat idegesíti ugyan, de a scriptek idővel simán kijátsszák. Így ugyanott vagyunk, mint most, csak aki nem scriptezik, annak teljesen feleslegesen kell egy plusz lépést tennie.

Ati 07-26-2007 09:12

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 112061)
azért annyit hozzá tennék, hogy itt sok emberről rengeteg féle hír kapott már fel.. mindenesetre Arwylt én már ismerem évek óta és játszottam is együtt Vele nem egyszer.. és ezekből kiindulva kb nem tudom róla elképzelni.. sőőőőt.. ha lett volna ilyen script nála és használta is volna, akkor nem tartom valószínűnek, hogy nagyon mentek volna szövin belül a harcok, hogy éjjel ki keljen fel távolozni :rolleyes:

Így legyen. :)

Burning 07-26-2007 09:16

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 112064)
Mert félmegoldás, ami a rendes játékosokat idegesíti ugyan, de a scriptek idővel simán kijátsszák. Így ugyanott vagyunk, mint most, csak aki nem scriptezik, annak teljesen feleslegesen kell egy plusz lépést tennie.

értem...de most végre valaki válaszolt:p
hát akkor más kell:o

Arwyl szelleme 07-26-2007 09:22

Hát nem tom mit írjak. :) Lényeg az hogy nem használok és senki a klánból ilyen progit, és állok elébe mindenféle szűrésnek.

Valezius 07-26-2007 09:24

Mi lennne, ha véletlenszerűen ugrana fel a vipeseknek a számos ablak?
Ekkor ha éppen abban akörben nincs távol, amikor kódot kell beírni, akkor az több, mint gyanús.
Ha meg egy héten feljön véletlenszerűen 4-5-ször, hogy írj be egy négybetűs számot, azt mindenki kibírja.

Annyi kérdést meg lehet generálni, hogy wapra kérdés kerüljhessen, ha ez technikailag megoldható.

Ati 07-26-2007 09:27

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 112070)
Mi lennne, ha véletlenszerűen ugrana fel a vipeseknek a számos ablak?
Ekkor ha éppen abban akörben nincs távol, amikor kódot kell beírni, akkor az több, mint gyanús.
Ha meg egy héten feljön véletlenszerűen 4-5-ször, hogy írj be egy négybetűs számot, azt mindenki kibírja.

A fő problémát eddig a véletlenszerűség jelentette: ha utolsó pillanatban akarsz egyet távolozni, és nem tudsz, mert épp akkor kell beírnod a számot, akkor nagyon mérges leszel. :) Az ilyen helyzeteket azért mindenképp el kell kerülni. Akkor pedig nem lesz teljesen véletlenszerű.

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 112070)
Annyi kérdést meg lehet generálni, hogy wapra kérdés kerüljhessen, ha ez technikailag megoldható.

Hirtelen az összes távolbanézés wapról történne. :) De legalábbis wapos felületről. Egy scriptnek teljesen mindegy, hogy webes, vagy wapos felületet használ. Sőt, a wapos sokkal egyszerűbb neki.

Arwyl szelleme 07-26-2007 09:29

Ati, valóban van másik ember is aki progit használ, tudom is hogy ki, de persze Őt sem adom ki, nem akarom hogy miattam menjen anarchba.
(persze maga a progi lehet hogy ugyanaz, ezt nem tudom, bár szerintem nem)

Valezius 07-26-2007 09:56

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 112071)
A fő problémát eddig a véletlenszerűség jelentette: ha utolsó pillanatban akarsz egyet távolozni, és nem tudsz, mert épp akkor kell beírnod a számot, akkor nagyon mérges leszel. :) Az ilyen helyzeteket azért mindenképp el kell kerülni. Akkor pedig nem lesz teljesen véletlenszerű.

Hirtelen az összes távolbanézés wapról történne. :) De legalábbis wapos felületről. Egy scriptnek teljesen mindegy, hogy webes, vagy wapos felületet használ. Sőt, a wapos sokkal egyszerűbb neki.

A scriptes távolozás kör elején kell történnie, mert annak van a legtöbb értelme.

Mondjuk nyilván akkor lett volna ez igazán jó, ha felszólítás nélkül kerül be a rendszerbe :)

Hát ha hirtelen mindentávolbalátás wapról történik az is gyanús ;)

Ati 07-26-2007 09:58

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 112076)
Hát ha hirtelen mindentávolbalátás wapról történik az is gyanús ;)

Én éjjel simán nyomok wapról egy távolt, és nem kapcsolgatom be emiatt a gépet... Nem hiszem, hogy ezzel egyedül lennék.

Valezius 07-26-2007 10:02

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 112079)
Én éjjel simán nyomok wapról egy távolt, és nem kapcsolgatom be emiatt a gépet... Nem hiszem, hogy ezzel egyedül lennék.

De akkor te eddig is így csináltad nem változik semmi.

Viszont akik eddig naponta 2-szer néztek be wapról, és mostmár 10-szer, (persze nem egy nap alapján dőlhetne el a dolog) akkor már van egy gyanú, amihez márcsak bizonyítékot kell rendelni.

All times are GMT +1. The time now is 03:10.