![]() |
Sziasztok :)
Lewy vagyok Nagyvaradrol (26) , kb 6 eve nyuzom a jatekot ,de kisebb-nagyobb megszakitasokkal :) az orim : Kingdom of Lilu (#277198) ; ez most relativan uj orim ,3/g-ben vagyok . Azelott Lilundria voltam ... Kellemes Hoditozast tovabra is Nektek :) Udv : KingFu |
Hi!
Polgári becenevem Sanyi, és 16 évemmel a lendületes fiatalságot képviselem:D Nyár óta játszom a játékot, és nagyon megkedveletem, úh amikor hazajövök az az első, hogy apám elzavarom az ulti elől, és megy a hódító. Ceglédbercelen lakok, Ceglédre a gimibe járok iskolába. Ha valaki el akar küldeni a bú bánatba, és ezt privátban szeretné akkor ide írhat: Shot the Hunter (#275071):D Szabadidőmben mindentéren focival foglalkozok. Játszok is, amatőr szinten, de figyelem a profikat is. Asszem így most ennyi. |
longbolus (#302831) ha már ennyien beírtátok az oritokat akkor én is:)
|
Ahhoz képest, hogy én indítottam a témát, még eddig én nem írtam meg az orijaim számát :)
Régi Nagy Magyarország Visszat (#302275) [4/L] Régi Nagy Magyarország/Phoenix (#322834) [5/X] nem nehéz megjegyezni :p |
Tisztelt Nagyurak és Hercegnők!
29 éves függő vagyok Még nem mentem elvonóra, de lehet, hogy kéne...
Országom csak 1 van, mert elég azt napi 18 órában vinni :D má az idejét se tudom mióta játszom, de hogy akkor még volt démontijás is az tuti.... MySuzyland (#131356) Még egy kis önreklám... olvassátok a testépités topicot, és kezdjetek el edzeni, vagy sportolni valamit !!! Nem eltunyulni a gép előtt... Mindig csak vedelni a sok sört meg tequilát :D :D :D |
Hehe
Dragons_Destiny (#319828) [5/X]
A Mesterem az a pirossal író Phoenix:))))) Mellesleg jó arc ember!:) |
Quote:
|
Hmmm...feltűnöen sokan fényeznek....:p
nem is tudom miért:rolleyes: de télleg jó arc vagy:) |
Quote:
nagyon köszi, de te sem panaszkodhatsz :) |
egy szó val sem mondtam, hogy panaszkodom:p
de kezd a topic off lenni:) |
All times are GMT +1. The time now is 04:23. |