Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Elf faj faji sajátosságainak változása (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1779)

invisible 05-07-2007 14:40

Most hullát játszom, és jelenesetbe 8-an támadnak földszerzéssel, és én így is állom a sarat!
Egy nagy nullák a hullához képest:D:D:D
Hol van ide egy elf???
Hol bir ki egy elf 8 ori folyamatos földszerzési támadását???
Sehol.
Ha elf lennék már rég törölhettem volna az orim, igy meg vihogok a butusokon:D:D:D

Tsobi 05-07-2007 14:40

Quote:

Originally Posted by Pax Hungaricum (Post 93361)
Legyen:
- 12x rúnaigény
- +2% készültségcsökkenés
- -60% ártóhatás

Nos? Még így si túl erős lenne?

Szerintem 100-an 100félét javasolnánk,ki elfként,ki másként...

Goldy 05-07-2007 14:41

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 93359)
Goldy,szerinted most egyensúlyban lettek a maluszok:confused:

Ha be van védve akkor ne is ártson úgy mint akinek veszteni valója is van...
ha tolis akarsz lenni próbáld ki a fél-elfet vagy az embert már is érezhető a maluszokbeli különbség...

Goldy 05-07-2007 14:42

Quote:

Originally Posted by invisible (Post 93364)
Most hullát játszom, és jelenesetbe 8-an támadnak földszerzéssel, és én így is állom a sarat!
Hol van ide egy elf???
Sehol.
Ha elf lennék már rég törölhettem volna az orim, igy meg vihogok a butusokon:D:D:D

Jesszusom II. ....
A legjopbb védő faj katonai támadással szemben, vmit te nagyon rosszul csinálsz már bocsi....

laci 05-07-2007 14:42

Quote:

Originally Posted by invisible (Post 93364)
Hol van ide egy elf???
Sehol.

No, te most viccelsz? Hullával jobban védekezel katonai támadások ellen, mint elffel? Tényleg fura lehetett az az elf országod, hallod-e? :p

Dragi 05-07-2007 14:42

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 93366)
ha tolis akarsz lenni próbáld ki a fél-elfet vagy az embert már is érezhető a maluszokbeli különbség...

aha köszi Fél-elfet beártózzák semmire se jó emebrt meg sereggel ütik egyenlővé a földdel akkor ez azt jelenti hogy 4. szinten felül ne legyen senki tolis mert nem éri meg :) köszi éljen a játék szabadság

Burning 05-07-2007 14:43

Quote:

ennyiből módosíthatjuk az óriást is azzal a szöveggel, hogy: "ha hadis akarsz lenni próbáld ki az orkot, vagy gnómot":(

Blacky 05-07-2007 14:43

Akkor teszem fel mondjuk legközelebb ha az orkokataz A-ban egy törpe legyujtja és ártozza akkor a Törpe is kap Maluszokat????
Majd Utánna Jöhetnek az emberek mert azok is beártozza unalmában a 80% barakkos orkokat....az A ban ?????
DE Millio szint van még az A-n kivül..

Cassandra 05-07-2007 14:43

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 93354)
Minden fajnak egyesúlyban volt a malusza a bónusszal egyedül az elfnél nem volt ez így... Persze igen kényelmes volt ezért játszani vele...
Minden faj szívott a maluszok miatt az elfnek talán egy igazi korlátja volt a 10%-os fedezési limit, de azzal is szépen lehet fordulni...
a dupla rúna ártóhoz egyszerüen nevetséges volt mondjuk az 5szörös se nagy visszatartó erő max kezdő orinál...
Eze sehol nem voltak a bonuszaihoz képest

Most sincsenek egyensújban, most átbillent a mérleg a maluszok oldalára...;)

Tsobi 05-07-2007 14:43

Quote:

Az a nyomorult 10% akkor sem ért ennyit ... hisz egy hibából adódott az egész...Ami akármilyen különös is,de tönkreteszi sok-sok ember játékát...

All times are GMT +1. The time now is 03:29.