Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Fórum regisztráció nehezítése (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1777)

sema034 05-17-2007 18:55

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 96748)
Azért nem tudom, te hogy vagy vele, de én minden esetben ha játszok vmivel, akkor elolvasom a játékszabályokat, és megnézem a játékmenetet... Mint látod, azért a ,nem ilyen nyilvánvaló ,kérdésekre szoktak válaszolni elég sok értelmeset.
de ha valaki kiválaszt egy fajt, akkor az a minimum hogy legalább azt nézze meg hogy milyen is az a faj. Nem igazán láttam még olyat hogy lefikáztak volna vkit azért, mert megkérdezte hogy milyen fajjal érdemesebb tolvajkodni, vagy hogy megkérdez vmit ami neki nem tiszta a súgóból.

Amúgy gondolj bele, hogy egy kezdő adott esetben miért szól bele pl egy fajmodositó topicba? nem is igazán ismeri még a játékot,a fajt. Még nem látja át még kevéssé sem , hogy minek milyen következményei lesznek/lehetnek stb. és ezek mind vagy a legnagyobb hülyeségeket irják le, vagy nem olvasnak bele a témába és beirnak egy tök nem oda illő, esetleg már 80milliószor elmondott dolgot, vagy pedig leirnak egy semmit mondó személyes véleményt ami semmivel se lenditi előre a fejlesztés topicot, mert erre jön 4válasz, hogy ezt meg azt nem kéne aztán válasz rá... és már rég elfelejtödik a 6hszel ezelötti értelmes hozzászolás, esetleg pont ezek közé ékelődik észrevétlenül.
Ha ezek egy részét ki lehetne szürni ezzel akkor már nyertünk vmit az üggyel.

Amúgy meg ha figyeled akkor ez csak a fejlesztés topicra vonatkozik, úgyhogy segitséget kérni, beszélgetni chat témában úgyanúgy tud majd... csak a játékra kihatással lévő topicocba nem irhat.

Sok dologban igazad van, de az eredeti kérdés a külső forumra való regisztrálásra vonatkozott, nem csak a fejlesztéd topikra. Olvasgatom a 4-5 elfes topikot is (csak olvasom:D ). Szerintem ott sem azért nem született "megoldás" vagy egyértelmű építő javaslat, mert egypár kezdő szétszedte volna a topikot.

Valezius 05-17-2007 18:57

Quote:

Originally Posted by sema034 (Post 96752)
Sok dologban igazad van, de az eredeti kérdés a külső forumra való regisztrálásra vonatkozott, nem csak a fejlesztéd topikra. Olvasgatom a 4-5 elfes topikot is (csak olvasom:D ). Szerintem ott sem azért nem született "megoldás" vagy egyértelmű építő javaslat, mert egypár kezdő szétszedte volna a topikot.

Talán nemcsak az elejét kéne elolvasni, hanem azt is, hogy hol tart a beszélgetés. :p

És ez történt az elfes topikokkal is :mad:

-Fegya- 05-17-2007 19:08

Nekem az tetszene a legjobban, ha a megfontolás alatt álló javaslatokat Ati moderálná, mint a levlistán. Ez Atinak nem okozna nagyon nagy túlmunkát, hiszen ezeket a javaslatokat hivatalból el kell olvasnia és ha már elolvasta, akkor valami gombra rábökhet, hogy mehet, vagy sem.
Nekünk meg azért lenne jó, mert sokkal kevesebb marhaságot kéne olvasnunk.

Goldy 05-17-2007 19:16

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 96754)
Nekem az tetszene a legjobban, ha a megfontolás alatt álló javaslatokat Ati moderálná, mint a levlistán. Ez Atinak nem okozna nagyon nagy túlmunkát, hiszen ezeket a javaslatokat hivatalból el kell olvasnia és ha már elolvasta, akkor valami gombra rábökhet, hogy mehet, vagy sem.
Nekünk meg azért lenne jó, mert sokkal kevesebb marhaságot kéne olvasnunk.

Szerintem ennek Ati marhára örülne :):):p

No meg mennyi anyázás lenne abból amiket alapból kiszed...

-Fegya- 05-17-2007 19:24

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 96755)
Szerintem ennek Ati marhára örülne :):):p

No meg mennyi anyázás lenne abból amiket alapból kiszed...

Nekem tetszene, nem Atinak! :)

Kill 05-17-2007 19:26

Sziasztok, tom h nem ide tartozik...de volt egyszer egy csoportrendszer rajz vmelyik topicban és elfelejtettem hol ha vki tudja mondja már meg

Kubbi 05-17-2007 19:31

Quote:

Originally Posted by Kill (Post 96758)
Sziasztok, tom h nem ide tartozik...de volt egyszer egy csoportrendszer rajz vmelyik topicban és elfelejtettem hol ha vki tudja mondja már meg

LOL
Olvass súgót. :p

solven 05-17-2007 19:32

Quote:

Originally Posted by Kill (Post 96758)

http://forum.queosia.com/showthread.php?t=1220&page=3

Asszem erre gondolsz

Kill 05-17-2007 19:32

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 96759)
LOL
Olvass súgót. :p

ÖÖÖ de az nem olyan ábra volt, jelölve volt rajta a lasú csopi anarc csopi freemailes csopi sokkal részletesebb volt mint a súgóbeli:p

Cassandra 05-17-2007 19:36

Quote:

Originally Posted by Kill (Post 96761)
ÖÖÖ de az nem olyan ábra volt, jelölve volt rajta a lasú csopi anarc csopi freemailes csopi sokkal részletesebb volt mint a súgóbeli:p

Hajrá, kutasd fel, ott a kereső, használd, de ne pont egy "több hülye kérdést ne..." témáju topikban kérdezd meg, amihez az ég világon még véletlen sincs köze...

Bocs az offért és a hangnemért.:)

All times are GMT +1. The time now is 08:37.